Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

«Λαϊκή Συσπείρωση» Αμαρουσίου: Ο λαός να πιστέψει στη δύναμή του



Το 2013 μπορεί να γίνει έτος ορόσημο για το λαό, αν πιστέψει στη δύναμή του, τονίζει σε ανακοίνωσή της, ενόψει της νέας χρονιάς, η«Λαϊκή Συσπείρωση» Αμαρουσίου.
Η ανακοίνωση επισημαίνει:
«"Τελικά το τέλος του κόσμου ήταν μύθος, το τέλος του καπιταλισμού είναι πραγματικότητα".

Ο χρόνος αλλάζει οι φασίστες δεν αλλάζουν-ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιγιαλείας - Καταγγελία για τη δράση των νεοναζί-εγκληματιών στο Αίγιο


Την Παρασκευή 28/12 στη Πόλη του Αιγίου, μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού και ξυλοκόπησε νεαρούς και ανήλικους αντιφασίστες μετά από διαπληκτισμό που είχαν. Στη συνέχεια δεκάδες αντιφασίστες οδηγήθηκαν στα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης με σκοπό την διαμαρτυρία για το περιστατικό.

Μια καλή πρόταση για δώρο - ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ Φως που πάντα καίει


Στην έκδοση αυτή συγκεντρώνονται τα πρακτικά του 2ου επιστημονικού συνεδρίου, που πραγματοποίησε η ΚΕ του ΚΚΕ στις 16 - 17 Απρίλη 2011, για να τιμήσει το μεγάλο δάσκαλο, συγγραφέα, ποιητή και λαϊκό βάρδο Κ. Βάρναλη.
Οπως αναφέρει στον Πρόλογο το Τμήμα Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ «πρόθεσή μας ήταν το συνέδριο αυτό, όπως και το προηγούμενο για τον Γιάννη Ρίτσο, να προσεγγίσει το θέμα του ολόπλευρα, διαλεκτικά, ζωντανά και όχι τυπικά, ακαδημαϊκά και επιτηδευμένα.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αλέκα Παπαρήγα από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα το πρωί της Δευτέρας στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.
Στις δηλώσεις της για τη νέα χρονιά, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε:

Κάθε αστικό κανάλι και ο τσελεμεντές του...


Ολόκληρη επιχείρηση έχουν στήσει τα αστικά κανάλια για τον αποπροσανατολισμό του λαού από τα αίτια και τους υπαίτιους που τον έχουν βυθίσει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Επιλεκτικές και διαστρεβλωμένες ειδήσεις, πάνελ πολιτικής αερολογίας, με τους ίδιους και τους ίδιους πολιτικούς τηλεοπτικούς αστέρες, αποκλεισμός όλων των ειδήσεων που αφορούν στα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων ή πλήρης διαστρέβλωσή τους.