Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Καταγγελία για την νέα επίθεση τραμπούκων στη Ν. Φιλαδέλφεια και τον τραυματισμό του Μανώλη Καμπούρη.


Καταγγελία για την νέα επίθεση τραμπούκων στη Ν. Φιλαδέλφεια και τον τραυματισμό του Μανώλη Καμπούρη.



Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει την δολοφονική επίθεση 15 τραμπούκων χουλιγκάνων στον γνωστό για τους αγώνες και τη δράση του υπέρ του άλσους, συμπολίτη μας και υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, Μανώλη Καμπούρη. Η επίθεση αυτή συνέβη μετά την παρουσία του περιφερόμενου ιδιωτικού στρατού του μεγαλοεπιχειρηματία Μελισσανίδη που επιχειρεί να ελέγξει με μαφιόζικες και παρακρατικές μεθόδους την πόλη μας.

Το KK4ever ξεκινά προεκλογικό μαραθώνιο για την αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.Γράφει ο Red Star.


Εκλογές 2015 

( Το παρόν άρθρο αναδημοσιεύεται από την σελίδα του k.k.4ever στο Facebook. -https://www.facebook.com/kk4everfc )


Σύντροφοι και συντρόφισσες , φίλοι και φίλες, το KK4ever από αύριο μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα, με πολλές αναρτήσεις και ενημέρωση για τις εκλογές του 2015, αλλά και τις εξελίξεις που θα προκύψουν από το αποτέλεσμα τους. Η άποψη μας είναι ότι η σημερινή συγκυρία είναι σημαντική για το λαϊκό κίνημα και τις ταξικές δυνάμεις.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις εκλογές της 25 Γενάρη.

Εκλογές 2015 : Περιοδείες της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς, μόρφωσης, σε γειτονιές και σε χωριά διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 8 Γενάρη. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Στις 7.00 το πρωί,  στο Εργοτάξιο του Δήμου Παύλου Μελά θα περιοδεύσει η Σοφία Καλαντίδου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Στις 9.00 το πρωί, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα περιοδεύσει ο Οδυσσέας Μαάιτα , μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Λιβαδειά.

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα 


«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά, ευχές πολλές σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, αυτές τις ημέρες. Αν κι εδώ που τα λέμε, μέρα που είναι σήμερα, η καλύτερη ευχή για το λαό μας είναι, πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμη περισσότερο αυτοί, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά κι αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους, ο λαός μας να οργανωθεί, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα, να αναπτύξει την πάλη του, τη συμμαχία του, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές.

Πιο δυνατό ΚΚΕ για την επόμενη μέρα !

Πιο δυνατό ΚΚΕ για την επόμενη μέρα !
 Το ΚΚΕ καλεί το λαό να διαμορφώσει κριτήριο ψήφου με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα των εκλογών. Τι θα έχει απέναντί του στις 26 Γενάρη, ανεξάρτητα αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης κυβέρνησης;
Ο λαός θα συνεχίσει να έχει απέναντί του όλους όσοι ευθύνονται για τα δεινά και τη δυστυχία του: Τα μονοπώλια, με τους ανταγωνισμούς και τη δίψα τους για ακόμα φτηνότερους εργαζόμενους. Την ΕΕ, με τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και τα μνημόνια διαρκείας, που επιβάλλουν αιματηρές περικοπές και μόνιμη λιτότητα για τους λαούς.

Μπέεεεεεεεε! O Σταμάτης Κραουνάκης γράφει για τον «Ημεροδρόμο».

Μπέεεεεεεεε! 

Kαλημέρα αδέρφια μου, αγάπες μου, μωρά! Και, χρόνια πολλά!
Ο εχθρός είναι εκεί και τον ξέρουμε.
Ο άλλος εχθρός είναι η φαγωμάρα, μέσα στο σπίτι.
Ο πρώτος ποντάρει στο δεύτερο.
Οι μέρες είναι λίγες.
Να μην αναπαράγουμε φωτογραφίες, ούτε αστείες, του εχθρού.
Να μη δίνουμε σημασία στις γκαλόπες, όλες συντάσσονται από τον εχθρό.
Μούγκα και χτύπημα.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις επιθέσεις στελεχών της ΝΔ στην αντικαπιταλιστική Αριστερά.

Βγάζουν Σπυράκη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τιμή μας και καμάρι μας να είμαστε «μπαμπούλας» για τους Σπυράκη – Μουρούτη και Σία και ό,τι σάπιο εκφράζουν


 
«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας εξευτελίζει με χυδαίο τρόπο την φιλοευρωπαϊκή αριστερά της ΔΗΜΑΡ, αποκαλύπτει ότι ο μόνος πιθανός κυβερνητικός του εταίρος θα μπορούσε να είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το κόμμα που λυσσαλέα ζητάει να βγούμε από το Ευρώ και την Ευρώπη.
Ντροπή και κατάντια!». Τάδε έφη Μαρία Σπυράκη ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, με αφορμή το κάλεσμα συνεργασίας του Α. Τσίπρα και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μεταξύ άλλων. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σχολίασε στο Twitter: «Η σημερινή πρόσκληση Τσίπρα σε ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κυβερνητική συνεργασία αποδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά αντιευρωπαϊκό κόμμα…».

Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015.

Στο κάλεσμα της για τις Βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ σημειώνει:

«ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ! ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Εργατοϋπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,
Σας καλούμε στις βουλευτικές εκλογές να στηρίξετε και να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ.
Σκεφτείτε ότι την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ζητάει το κεφάλαιο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά.