Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ -Αύριο Παρασκευή όλοι στο Πεδίον του Αρεως -Στις 8.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα




Αύριο Παρασκευή, οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι χιλιάδες οπαδοί και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, εργαζόμενοι και λαϊκοί άνθρωποι από κάθε γωνιά της Αττικής, που γνώρισαν και βάδισαν με το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες, δίνουν ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας, στο Πεδίον του Αρεως, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα. Το προσκλητήριο μας αφορά όλους όσοι δίνουμε σε πανστρατιά τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα, για να βγει το Κόμμα δυνατό από την κάλπη, να μην περάσουν τα σχέδια για αποδυνάμωσή του, να βρεθεί ο λαός δυνατός και ετοιμοπόλεμος την επόμενη μέρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ - Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που διακινείται σε blogs


Το δημοσίευμα της 11ης Ιουνίου της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" που αναφέρεται στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και  Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από τα γνωστά χαλκεία της Συγγρού και παράγοντές της όπως ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.
Είναι πλέον πρόδηλος ο πανικός που έχει καταλάβει τη Νέα Δημοκρατία που πια δεν έχει άλλο τρόπο να κάμψει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και καταφεύγει στη διασπορά κατασκευασμένων ειδήσεων.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α: Όχι στη φορολογική επιδρομή. Ο λαός που δε χρωστάει, δεν πουλάει, δεν πληρώνει.


Ανακοίνωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Καθημερινά έρχονται στα σπίτια της εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας τα εκκαθαριστικά με φόρο-τσεκουριά στην πλάτη των πιο φτωχών, των πιο χτυπημένων από το Μνημόνιο. Την ώρα που οι εφοπλιστές κοροϊδεύουν ανοιχτά την κοινωνία λέγοντας «φορολόγησέ με, αν με βρεις», μισθωτοί και συνταξιούχοι, αγρότες και επαγγελματίες, καλούνται να πληρώσουν ποσά που συχνά ξεπερνούν το σύνολο των αποδοχών τους. Την ίδια στιγμή η εφορία απαιτεί από ανέργους να πληρώσουν κανονικά φόρο οδηγώντας τους σε αδιέξοδο, ενώ απαιτεί να φορολογήσει και απλήρωτους μισθούς από επιχειρήσεις που καθυστερούν.

Κάθε ψήφος έχει ταυτότητα στο αποτέλεσμα. Επίκαιρο άρθρο για τις Εκλογές από τον Ριζοσπάστη.


Τρεις μέρες πριν τις εκλογές η αστική προπαγανδιστική μηχανή δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις. 

Ό,τι έχει κερδηθεί ως εντύπωση από το πρώτο διαφημιστικό κύμα που εκφράστηκε στις 6 Μάη, τώρα επιχειρείται να κεφαλαιοποιηθεί μέσα από ένα βομβαρδισμό που δεν αφήνει περιθώρια για σκέψεις.
Μεγάλες μάζες πληθυσμού καλούνται να φτάσουν στην κάλπη είτε πανικόβλητες μην και τυχόν τη Δευτέρα έχουν δραχμή αντί για ευρώ, είτε μακάριες ότι «στις 18 θα 'χουμε σοσιαλισμό».
Κι όμως, πέρα απ' τα κάλπικα διλήμματα, αυτές οι εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «καμένη γη».Το παραμύθι το έχουμε ακούσει πολλές φορές, τόσο που καταντάει προκλητικό και προσβλητικό για το λαό.


Ολο και πιο προσφιλές γίνεται τώρα τελευταία για τον ΣΥΡΙΖΑ το επιχείρημα της «καμένης γης» που θα παραλάβει αν αναδειχθεί πρώτο κόμμα.

«Διακατέχονται από το σύνδρομο του Νέρωναπου αφού έκαψαν τον τόπο έχουν το θράσος να εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τη ΝΔ ο Π. Σκουρλέτης, σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους.
Στο ίδιο μήκος κύματος, έλεγε ο Π. Λαφαζάνης σε πρωινή εκπομπή ότι υπάρχει «πλήρης καταστροφή και ρήμαγμα της χώρας», και«δε γίνεται από το χάος να βρεθούμε κατευθείαν στον παράδεισο».

Χριστίνα Σολομωνίδου Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική και Βαλκανιονίκης


 Χριστίνα Σολομωνίδου 

Το ΚΚΕ είναι ξεκάθαρο. Με το λαό στην εξουσία για να υπάρχει δουλειά για όλους, υγεία, παιδεία για όλους, αθλητισμός δικαίωμα όλων και όχι εμπόρευμα



«Παρακολουθώ το ΚΚΕ πολλά χρόνια τώρα και επιβεβαιώνεται στα μεγάλα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα.
Επιβεβαιώθηκε και για την καθαρή του θέση υπέρ του ερασιτεχνικού και κατά του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού. Οτι ο αθλητισμός δηλαδή δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, αλλά δικαίωμα του κάθε παιδιού στο σχολείο, στη γειτονιά, δικαίωμα κάθε εργαζόμενου.
Ο εμπορευματοποιημένος αθλητισμός αντί να παράγει ανθρώπινες αξίες παράγει συνεχώς στημένα παιχνίδια, σκάνδαλα, ντόπινγκ και σάπια πρότυπα για τη νεολαία.
Το ίδιο συμβαίνει και στο πολιτικό σύστημα γιατί όλα στηρίζονται με βάση το κέρδος.