Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΑΜΕ - Συλλαλητήρια 23 Μάη σ' όλη τη χώρα - Στην Αθήνα η συγκέντρωση 7 η ώρα στην Ομόνοια



Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και δεκάδες Σωματεία στις 23 Μάη καλούν τους εργαζόμενους να δώσουν μαζική, αποφασιστική απάντηση στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση που επιδιώκουν την κατάργηση των Συλλογικών συμβάσεων εργασίας, κάθε εργατικού δικαιώματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά την αυτοδιάλυση στων συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ !



Η συζήτηση για το φλέγον ζήτημα της πολιτικής και οργανωτικής λειτουργίας των συνιστωσών στον ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται με πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ανέδειξε ως θέμα κορυφαίας προτεραιότητας, την ανάγκη να υπάρξει μια συμπαγής παράταξη, χωρίς περιχαρακώσεις, που κατά την άποψη πολλών, συνιστά η δράση των συνιστωσών.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Φλώρινα με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ


Μαζική και μαχητική ήταν η συγκέντρωση που πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης μετά το 19ο Συνέδριο.

Η πυραμίδα που έγινε χαλίκι... της Λιάνας Κανέλλη.


H εταιρεία είχε τα κλασικά της σχέδια ως πολυεθνική και την επίσης καπιταλιστική της κλασική μεθοδολογία και δράση. 


Δηλαδή, τα πάντα κονιορτοποιούνται, πρώτα οι άνθρωποι και μαζί τους κι ο πολιτισμός, όταν πρόκειται για κέρδος. Η υπόθεση της εργολαβικής ασυδοσίας στο Μπελίζε (μικρή ανεξάρτητη δημοκρατία με λιγότερους από μισό εκατομμύριο κατοίκους στην Καραϊβική, στα ανατολικά με το Μεξικό) όπου εταιρεία κατασκευής αυτοκινητοδρόμων μετέτρεψε σε μπάζα μια πυραμίδα των Μάγια ύψους τριάντα μέτρων, επισκιάστηκε από τις τρέχουσες ιμπεριαλιστικές φρικαλεότητες σε κοντινότερη από μας απόσταση...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΩΕΙ... «ΧΥΛΟΠΙΤΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ.Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ.


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*


Δικαστικοί κλητήρες πήγαν προχθές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους για να κάνουν... έξωση (!!!) στο κόμμα της ελάσσονος συμπολίτευσης, επειδή η ηγεσία του είναι «μπαταξήδες» και δεν πληρώνουν το νοίκι! Χρειάστηκαν ώρες διαβουλεύσεων και γραπτή δέσμευση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Σαλαγιάννη ότι σε δύο μήνες, μέχρι τις 20 Ιουλίου, θα έχουν εκκενώσει τα γραφεία για να μπορέσουν οι δικηγόροι να καλμάρουν τον ιδιοκτήτη.

«GUARDIAN» :Το «σίσα» (η κόκα των φτωχών) κατακλύζει τις πιάτσες της Αθήνας και σκοτώνει κόσμο...


«Σου καίει τα σωθικά, σε κάνει επιθετικό και σίγουρα σε οδηγεί στην τρέλα. Αλλά είναι φτηνό και το βρίσκεις εύκολα, οπότε το παίρνουν όλοι». 


«Σε σκοτώνει αλλά σε κάνει να θέλεις να σκοτώσεις κιόλας. Μπορείς να σκοτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι έκανες. Κι εξαπλώνεται πιο γρήγορα κι από το θάνατο. Πολλοί χρήστες έχουν πεθάνει».
Με τις παραπάνω μαρτυρίες, η εφημερίδα «Guardian» αναφέρεται σ' ένα ναρκωτικό που στοχευμένα έχει πέσει στις πιάτσες της Αθήνας τα τελευταία τρία χρόνια και παίρνει διαρκώς ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς η τιμή του κυμαίνεται από 1 - 2 ευρώ η δόση, είναι άμεσα διαθέσιμο και εύκολα παρασκευάζεται.