Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Το Στούντιο των 600 θέσεων αποδείχτηκε μικρό για την Πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ !

Η διάθεση των εργαζομένων για πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις αναδείχθηκε την Κυριακή, 5 Απρίλη, στην πρεμιέρα της παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ. 


Το Στούντιο των 600 θέσεων αποδείχτηκε μικρό για τον κόσμο που δημιούργησε το αδιαχώρητο στην είσοδο του κινηματογράφου, κλείνοντας την οδό Σταυροπούλου.
Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στελεχωμένη από εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, συνταξιούχους, μετανάστες με μεράκι και αγάπη για το θέατρο, μετά από μήνες κοπιαστικής δουλειάς, παρουσίασαν την μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Γειτονιές του Κόσμου», του Γιάννη Ρίτσου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

ΚΚΕ: Σχόλιο για τη συνάντηση Βαρουφάκη - ΛαγκάρντΣε σχόλιο για τη συνάντηση Βαρουφάκη - Λαγκάρντ το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
«Ο υπουργός Οικονομικών από τη μια διαβεβαιώνει τους δανειστές ότι ο ελληνικός λαός θα συνεχίσει να ματώνει μια ζωή, για να αποπληρώνει ένα χρέος που δεν δημιούργησε ο ίδιος και από την άλλη καθησυχάζει το κεφάλαιο ότι θα υλοποιήσει τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις».