Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα-Τετάρτη 18 Γενάρη, 6:30μμ



Ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα με ομιλητές Σ. Σακοράφα, Γ. Δελαστίκ και Π. Σκουρλέτη.
"Υπάρχει διέξοδος : συνεργασία της Αριστεράς για την εξουσία"
Τετάρτη 18 Γενάρη, 6:30μμ, κινηματογράφος Νέα Ελβετία (πρώην Λουίζα).

MAZIKH Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ISKRA.GR

ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!!
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
 Νωρίς τις απογευματινές ώρες ολοκληρώθηκαν μαζικά, αγωνιστικά και ειρηνικά οι πορείες που πραγματοποιήθηκαν μετά τις απεργιακές συγκεντρώσεις σήμερα στην Αθήνα.
Η σημερινή απεργία στην Αττική, μετά από αποφάσεις του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και των έξι άλλων εργατικών κέντρων της Αττικής, στέφθηκε με επιτυχία, αφού η συμμετοχή σε αυτήν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα μεγάλη σε κρίσιμους και μαζικούς τόπους δουλειάς, τόσο του ευρύτερου δημόσιου τομέα όσο και του ιδιωτικού τομέα. 

Fitch- "Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει ως τις 20 Μαρτίου"



Ο Edward Parker, managing director της Fitch Ratings υποστήριξε με βεβαιότητα και δηλώνοντας συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, σε δύο Μέσα Ενημέρωσης, πως θα η ελληνική χρεοκοπία θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα πολύ σύντομα χωρίς να αποτελεί καν έκπληξη!

Μάλιστα, ανέφερε ξεκάθαρα στο Bloomberg, ότι η Ελλάδα είναι πλέον αφερέγγυα και θα χρεοκοπήσει, θέτοντας και χρονικό ορίζοντα: τις 20 Μαρτίου, όποτε και η χώρα μας θα πρέπει να εξοφλήσει ομόλογο 14,5δις ευρώ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ- Συνεχίζεται ο αγώνας για φτηνό νερό


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για φτηνό νερό είναι οι κάτοικοι του Δήμου Τυρνάβου, που, με πρωτοβουλίες της Επιτροπής Αγώνα την οποία έχουν συγκροτήσει, αντιδρούν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην επιβολή μεγάλων αυξήσεων στα τιμολόγια του νερού που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή.
Για ν' αντιμετωπίσει τη συνεχιζόμενη και κλιμακούμενη λαϊκή, αγωνιστική αντίδραση, ο δήμαρχος Τυρνάβου καταφεύγει στον αυταρχισμό και χρησιμοποιεί την αστυνομική καταστολή, όπως έκανε και στη διάρκεια της τελευταίας διαδήλωσης, εκδίδοντας, «στο άψε σβήσε», απόφαση με την οποία απαγορευόταν η είσοδος δημοτών - διαδηλωτών στο δημαρχείο και καλώντας ισχυρή αστυνομική δύναμη για να την επιβάλλει.

Χρυσή Αυγή: Να σε ποιους προσφέρει ταξικές υπηρεσίες!-Ενάντια στους απεργούς της Ελ. Χαλυβουργίας και στο πλευρό του Μάνεση


Της Χριστίνας Ζιάκα




Στην ιστοσελίδα http://www.volosblogs.gr/2011/12/19/ δημοσιεύτηκε άρθρο-ανακοίνωση του πυρήνα Χρυσής Αυγής Μαγνησίας για την απεργία στην Ελληνική Χαλυβουργία. Πραγματικό μνημείο για το ποιοι είναι οι «φίλοι» και ποιοι οι «εχθροί» της Χρυσής Αυγής...

Στο κεντρικό τους σάιτ επαίρονται για την διεισδυτικότητα τους σε εργατογειτονιές όπως η Κοκκινιά, τα δυτικά προάστια κ.λ.π. Ενώ σε παλιότερη δημοσίευση τους έγραφαν:

ΔΗ.Κ.ΚΙ.:Πλήρη αποτυχία στους στόχους του 2011 από την Ελληνική και Διεθνή Τρόικα.



Οι απανωτές επιβεβαιώσεις αυτών που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι το Μνημόνιο, δεν αποτελεί την πρέπουσα και αποτελεσματική «συνταγή» για τη μείωση του Ελλείμματος, του Χρέους και της Ύφεσης, φαίνεται να μην προβληματίζουν ούτε στο ελάχιστο την εσωτερική Τρόικα (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ) που «παράνομα» βρίσκεται στη κυβέρνηση και διαχειρίζεται τις τύχες Λαού και Χώρας. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του economist και τα επίσημα στοιχεία, το έλλειμμα για το 2011 ξεπερνάει το 10% και τα έσοδα υπολείπονται κατά 4δις αυτών του 2010, αφού στα δημόσια ταμεία μπήκαν μόνο 50δις.