Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το χοιροστάσιο του Ταύρου, η ΑΥΡΙΑΝΗ , η φυλλάδα του βόθρου που στήριξε ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ και εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό έχει το θράσος να κατηγορεί το Κ.Κ.Ε.Γράφει ο Red Star.

Αυτοί οι αλήτες δημοσιοκάφροι του Γ.Κουρή να ξέρουν πως δεν μπορούν να ακουμπήσουν το τιμημένο Κ.Κ.Ε. Να ξέρουν πως ο λαός θυμάται τους ψεύτες, τους προβοκάτορες και τους λασπολόγους.



Στήριξαν με πάθος τον Ανδρέα Παπανδρέου , τον Κώστα Σημίτη, τον Κώστα Καραμανλή ,τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τώρα τον Αντώνη Σαμαρά. Κάθε μέρα εδώ και χρόνια κάνουν πολιτικές κωλοτούμπες, υποστηρίζουν την όποια εξουσία για να έχουν την εύνοια τους.Το μέλλον τους το γνωρίζουν.Θα τιμηθούν κατάλληλα από τον λαό όταν, σύντομα, θα έρθει η ώρα.Όλοι τους από τον τελευταίο δημοσιογραφίσκο τους ,από τον τελευταίο ηλίθιο αναγνώστη της μέχρι τον βρωμερό αρχηγό τους που το επώνυμο του είναι συνώνυμο με τον βόθρο.Σε όλους τους θα αποδοθούν οι κατάλληλες τιμές και τα παράσημα...


19  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1981


10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000


Επίθεση αναρχικών στο σπίτι του Κ. Παπούλια.


Επίθεση από ομάδα αναρχικών στο σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.


Επίθεση στο σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, πραγματοποίησε ομάδα αναρχικών.
Η ομάδα τριάντα περίπου αγνώστων επιτέθηκε λίγο μετά τις 20:00 με ξύλα και πέτρες στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας επί της οδού Ασκληπιού.

Δήλωση του Πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Η παραίτηση Παπαδήμου δεν είναι απειλή. Είναι λαϊκή επιταγή».


Δήλωση του Πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Έμαθα ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί για παραίτηση. Τον καλώ να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι λαϊκή επιταγή και εθνική ανάγκη. Αφού ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας και το δημόσιο συμφέρον, τότε ας αφήσουν τον ίδιο το λαό με την ετυμηγορία του να το πράξει.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ένα σπίτι για κάθε άστεγο…είναι αυτονόητο δικαίωμα!

Ένα σπίτι για κάθε άστεγο…είναι αυτονόητο δικαίωμα!

Η ακραία κατασταλτική αντιμετώπιση του Δημάρχου Αθήνας και τέως Συνηγόρου του Πολίτη Γ. Καμίνη σε βάρος των αστέγων και των πολιτών που κινητοποιήθηκαν υπέρ των αστέγων  έφερε στο προσκήνιο την βάρβαρη αντιμετώπιση σε βάρος της ζωής  χιλιάδων ανθρώπων που επιφυλάσσει η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και οι διαχειριστές των πολιτικών της Τρόικα και του Μνημονίου. Έστειλαν την Αστυνομία σε βάρος της συνέντευξης τύπου που οργάνωσε η «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» την Δευτέρα 30/1 ενώ χθες έστειλαν τα ΜΑΤ να εκκενώσουν το κλειστό κυλικείο του Πνευματικού Κέντρου Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στις κάλπες...


(ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ “ΠΟΝΤΙΚΙ” ΣΤΙΣ 02-02-12)

Το αίτημα για εκλογές «εδώ και τώρα» αναδεικνύει σε μείζον για την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι η ολοκλήρωση του PSI και τα μέτρα που θα το συνοδεύουν θα είναι ακόμη χειρότερα τη στιγμή που η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει καν τη νομιμοποίηση για να τα αποφασίσει και να τα επιβάλει.
«Η ολοκλήρωση του PSI και η σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης θα είναι η συνέχεια του μνημονιακού εγκλήματος εις βάρος της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της νεολαίας», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Π.Α.ΜΕ: Κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου


 Aυτή τη στιγμή δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Βιομήχανοι, τραπεζίτες, τρόικα, κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τα αρπάξουν όλα". Καταδικάζουμε την συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ που θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί υπηρέτες της πλουτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν.

«Φαινόμενο ΛΑ.Ο.Σ.»...ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ


Την περασμένη Κυριακή, ήταν το «Βήμα» που άνοιξε τις αγκάλες του για να ζεστάνει το «αυγό του φιδιού» που εκτρέφεται από την αγέλη του Καρατζαφέρη.
Ο επικεφαλής του κόμματος που στελέχη του ελέγχονται για τις - διαπιστωμένες - σχέσεις τους με τον υπόκοσμο, ο ίδιος που διακινούσε την προβοκάτσια για την εταιρεία «Γερμανός», τώρα είδε «συμμαχία» και «οικονομική διασύνδεση» του ΚΚΕ με τη ΝΔ...
Αυτός, λοιπόν, ο - μαζί με τους Παπανδρέου, Βενιζέλο, Λοβέρδο, Σαμαρά, Παπαδήμο - συγκυβερνήτης του τόπου, ο Καρατζαφέρης, βρήκε αυτή τη φορά πρόθυμο τον τηλεβόα του συγκροτήματος Λαμπράκη, για να εκτοξεύσει την εμετική αντιΚουΚουΕδίλα του.
Καμία έκπληξη.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ -«Να αποκρουστούν τα σχέδια παραπέρα κατεδάφισης μισθών και εργασιακών σχέσεων»


Όπως αναφέρεται τις τελευταίες μέρες στον τύπο, η Τρόικα είναι ανυποχώρητη στην επιδίωξή της για μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και ανατροπή στους Κανονισμούς εργασίας των ΔΕΚΟ.
Επειδή όμως η κοινωνική κατακραυγή δυσκολεύει να εγκριθούν από το  κοινοβούλιο τέτοιες ρυθμίσεις, η κυβέρνηση έχει έτοιμη Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου για επιβολή με το «έτσι θέλω» των επιταγών της Τρόικας.
Ήταν αναμενόμενο, ότι, η κατρακύλα της  κυβέρνησης αργά ή γρήγορα θα οδηγούνταν σε αυταρχικές και πραξικοπηματικές λύσεις, εφόσον δεν   υφίσταται  πολιτική βούληση για εναντίωση στους σχεδιασμούς της Τρόικας.

Το πρόβλημα - η λύση-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Στην Ελλάδα - και στον κόσμο - μία χούφτα εκμεταλλευτών κατέχουν την οικονομική εξουσία. Η οικονομική τους εξουσία βασίζεται στο γεγονός ότι
ως ιδιοκτήτες των μέσων παραγωγής κλέβουν τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι, σφετερίζονται τους καρπούς που γεννούν το μυαλό και τα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό είναι το πρόβλημα, αυτή είναι η αιτία που γεννά τις κρίσεις, τις αβυσσαλέες κοινωνικές ανισότητες:

Χαιρετισμός της ΚΟΕ στην εκδήλωση για την συγκρότηση του μετώπου Ε.ΛΑ.Δ.Α. - 1/2/2011


Χαιρετισμός του μέλους της ΚΟΕ, Μαρίας Γασπαρινάτου, στο κάλεσμα των Μ.Γλέζου, Μ.Θεοδωράκη και Γ.Κασιμάτη για την συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Κινήματος Αλληλεγγύης και Αντίστασης, ενάντια στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας από την κυβέρνηση της τρόικα και όσους την υποστηρίζουν.

Όσο πιο γρήγορα σηκωθούμε όρθιοι και πάρουμε το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα για το γκρέμισμα του ειδικού καθεστώτος που έχει επιβάλλει η τρόικα και οι ντόπιοι συνεργάτες της στη χώρα.
Όσο πιο γρήγορα συσπειρωθούμε, όλοι όσοι κατανοούμε πως αυτές τις μέρες, αυτούς τους μήνες, τα τελευταία δύο χρόνια, η χώρα αλυσοδένεται.

ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ…ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ!Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ *



Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός άκουσε τον χθεσινό λόγο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου προς την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του που μεταδόθηκε ολόκληρος και απευθείας από την τηλεόραση.

Δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο ένας ηγέτης να φέρνει τη χώρα του στο χείλος της χρεοκοπίας, να έχει ήδη ρίξει στον Καιάδα τα εισοδήματα του ελληνικού λαού, να έχει προκαλέσει με την πολιτική του ένα εκατομμύριο ανέργους και αντί για αυτοκριτική να... υμνεί το έργο του!!!

Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτό ακριβώς έκανε χθες ο Γ. Παπανδρέου.

Yπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν τον Απρίλιο, το Μάιο ή τον Ιούνιο, ισχυρίζονται Αμερικάνοι ανώτεροι αξιωματούχοι.


Φουντώνει ο "πόλεμος" Ιράν- Δύσης



«Κόκκινο» χτυπάει η κρίση στις σχέσεις Ιράν-Δύσης, με την Ισλαμική Δημοκρατία να προειδοποιεί διά 
του ανώτατου πνευματικού ηγέτη της Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ ότι θα ανταποδώσει «την κατάλληλη στιγμή» για το πετρελαϊκό εμπάργκο και τις απειλές επιθέσεων στο έδαφός της.

Η δήλωση Χαμενεΐ έρχεται έπειτα από πληροφορίες των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που εμφανίζουν τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα να πιστεύει ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για μία ισραηλινή επίθεση σε βάρος του Ιράν ακόμη και σε διάστημα διμήνου, προκειμένου να εμποδιστεί η Τεχεράνη να προχωρήσει στην ανάπτυξη πυρηνικού όπλου.