Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Πασοκικές αθλιότητες εις βάρος του Κ.Κ.Ε


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του 44%, φοβάται ακόμη το Κ.Κ.Ε του 7,5%; Kαι όμως ναι ! Την στιγμή που ο Κ.Καραμανλής, παρέδωσε αμαχητί την εξουσία στον Γεώργιο Παπανδρέου, την στιγμή που Η Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ , ακολουθούν την ίδια πολιτική που τους επιβάλλει η Ε.Ε, την ίδια στιγμή οι άθλιοι πράσινοι ψευτοσοσιαλιστές συκοφάντες κατηγορούν το Κ.Κ.Ε για ... συνεργασία με την Δεξιά.Φοβούνται γιατί το Κ.Κ.Ε δεν έδωσε και καλά έκανε ούτε μια ώρα ανοχής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.Ο αγώνας για να αποκαλυφτεί το πραγματικό προσωπείο της κυβέρνησης Παπανδρέου, έχει ήδη ξεκινήσει.Και είναι στα χέρια του λαού να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την Δεξιά.


Red Star.
(Το παρακάτω άρθρο είναι από τον Ριζοσπάστη της 22ας Οκτωβρίου 2009)


Στα χέρια της εφημερίδας «Νίκη» πέρασε χτες η σκυτάλη της στοχευμένης αντιΚΚΕ προπαγάνδας, που απ' τις εκλογές κι έπειτα ανακυκλώνεται στον αστικό - έντυπο και ηλεκτρονικό - Τύπο. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε χτες με το εξής πρωτοσέλιδο θέμα: «"Τύμπανα πολέμου" στο Μαξίμου για το ΚΚΕ - Υποκινούν κοινωνική έκρηξη - Ποιες σκληρές εισηγήσεις δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου για να ακυρωθεί πολιτικά ο Περισσός - Ποιοι μιλούν για δούρειο ίππο της ΝΔ και τι εννοούν με τη φράση "αριστερός ψάλτης της δεξιάς" - Γιατί το ΚΚΕ επιδιώκει ανοικτή ρήξη με το καλημέρα της νέας διακυβέρνησης - Ποιο μήνυμα έστειλε ο στενός συνεργάτης της Αλέκας Παπαρήγα, Θανάσης Παφίλης».

Την πρωτοσέλιδη αθλιότητα συμπλήρωνε φωτογραφία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να ανταλλάσσει χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό σε εκδήλωση για το Πάσχα σε στρατόπεδο του Λεκανοπεδίου, προκειμένου να δημιουργεί συνειρμούς αλήθειας η σάπια ΠΑΣΟΚική αθλιότητα περί «αριστερού ψάλτη της ΝΔ». Το ολοσέλιδο «ρεπορτάζ» στο εσωτερικό της εφημερίδας (σελ. 5) απηχεί τη γνωστή, επεξεργασμένη και ενιαία γραμμή, βάσει της οποίας μετεκλογικά γίνεται προσπάθεια, όπως άλλωστε και προεκλογικά, να δημιουργηθεί ψυχολογία στους λαϊκούς ανθρώπους και να περάσει η αντίληψη του «πας μη ΠΑΣΟΚ βάρβαρος» ή, πιο σωστά, όποιος κάνει κριτική στην αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ή είναι αντίθετος μ' αυτήν την πολιτική, που λιβανίζουν ο ΣΕΒ, ο ΣΕΛΠΕ, το ΕΒΕΑ, οι τραπεζίτες, ταυτίζεται ή συγκλίνει με τη ΝΔ.