Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Φιλορώσοι εισέβαλαν σε κυβερνητικά κτίρια στην ανατολική Ουκρανία !

 Πλήθη φιλορώσων διαδηλωτών εισέβαλαν την Κυριακή σε κυβερνητικά κτίρια σε δύο μεγάλες πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας, που στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ρωσόφωνη.


Στο Ντονέτσκ περισσότερα από 2.000 άτομα διαδήλωναν κοντά στο κτίριο το οποίο φυλάσσεται από την αστυνομία. Στο τέλος της συγκέντρωσης περίπου 150 άτομα αποσπάστηκαν από τη διαδήλωση για να επιτεθούν στο κτίριο της τοπικής διοίκησης.

Δήλωση διάψευσης από τον Σάββα Κωφίδη : "...Η σχέση μου με το ΚΚΕ ήταν και παραμένει αδιάρρηκτη"

 Σε δήλωση διάψευσης προέβη σήμερα ο Σάββας Κωφίδης αναφερόμενος σε δημοσιεύμετα των τελευταίων ημερών που τον εμφανίζουν να έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με το ΚΚΕ. 



Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

«Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, με εμφανίζουν να έχω διαρρήξει τις σχέσεις μου "με τον Περισσό", να έχω "προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ" και να μετέχω  ως υποψήφιος μαζί του στις ευρωεκλογές.

Aνακοίνωση της Ο.Κ.Δ.Ε. για τις "Σχέσεις στοργής" ΝΔ και Χρυσής Αυγής.

Aνακοίνωση της Ο.Κ.Δ.Ε.


Tο βίντεο που παίζεται σʼ όλα τα ΜΜΕ και δείχνει τον αντικομμουνιστή Μπαλτάκο, Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και κορυφαίο στέλεχος της ακροδεξιάς ομάδας Σαμαρά, να συνομιλεί/συνωμοτεί με τον φασίστα Κασιδιάρη και ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, είναι αποκαλυπτικό και επιβεβαιώνει πολλά πράγματα.

Κείμενο στήριξης του ΠΑΜΕ : Συνεχίζουμε αποφασιστικά, αταλάντευτα, ταξικά!

Το κείμενο στήριξης του ΠΑΜΕ, που συνυπογράφουν περισσότεροι από 3.200 εκλεγμένοι συνδικαλιστές
 
Το παρακάτω κείμενο για τα 15χρονα του ΠΑΜΕ υπογράφτηκε από χιλιάδες εκλεγμένους σε συνδικαλιστικές οργανώσεις όλων των βαθμίδων και απ' όλους τους κλάδους, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπου οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ είτε είναι πλειοψηφία, είτε μειοψηφούν.

«Χαιρετίζουμε τα 15 χρόνια ζωής και δράσης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Ρόδο.

 Φίλες και φίλοι

Συντρόφισσες και σύντροφοι


Η «νέα Ελλάδα» της ΝΔ δεν απαιτεί και πολύ φαντασία... περιγράφεται με τις στρατιές των ανέργων που θα παραμείνουν ουσιαστικά άνεργοι, ακόμα κι αν δουλεύουν μερικές ώρες τη βδομάδα, κάποιες μέρες το μήνα... περιγράφεται από τους ανταγωνιστικούς μισθούς πείνας, στα πρότυπα των βαλκανικών χωρών, από τα λουκέτα των αυτοαπασχολούμενων που δεν έχουν ούτε ασφάλιση, από το ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών, τη ζωή χωρίς δικαιώματα των παιδιών που κοιτούν πίσω για να δουν πως και με τι όρους θα δουλεύουν, θα ζουν τα επόμενα χρόνια.