Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ: Βαρυχειμωνιά στα λαϊκά σπίτια...

      Παγωνιά σε ολοένα και περισσότερα λαϊκά σπίτια φέρνουν χρόνο με το χρόνο τα ασήκωτα και συνεχώς διογκούμενα χαράτσια πάνω στο πετρέλαιο θέρμανσης και στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος.


Πρόκειται για τα αποτελέσματα της εφαρμογής διαδοχικών μέτρων, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν την γκάμα της αντιλαϊκής πολιτικής, την τρομακτική μείωση μισθών και συντάξεων, την απογείωση της ανεργίας, την εξάπλωση της φτώχειας και την αποστέρηση του λαϊκού πληθυσμού της χώρας από βασικά αγαθά που αφορούν ακόμη και σε στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας.

Η Κομισιόν «διαψεύδει» την αισιοδοξία του Αντώνη Σαμαρά περί εξόδου της Ελλάδας στις αγορές το 2014.

 "Η προσδοκία για την Ελλάδα είναι ότι μπορεί μερικώς να έχει πρόσβαση στις αγορές από το 2015" δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ακυρώνοντας τη μυθολογία της κυβέρνησης περί εξόδου και αντιστροφή πορείας το 2014.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα  ΑΥΓΗ,  με επίσημη απάντηση της Κομισιόν στην έρευνα που διενεργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για  τον ρόλο της τρόικας  σε χώρες που επιβλήθηκαν μνημόνια, η Ελλάδα  ενδεχομένως θα βγει μερικώς  στις  διεθνείς αγορές από το 2015 και μετά…