Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Σχόλιο του ΚΚΕ για την έκθεση της Κομισιόν [26/4/2014]


Από την έκθεση της Κομισιόν έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, που θα αποκτήσουν νέα προνόμια και όχι ο λαός που θα έρθει αντιμέτωπος με νέες αντιλαϊκές ανατροπές σε εισόδημα, εργασιακά και ασφαλιστικό, με τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ.

Το ΚΚΕ ζήτησε να μη δοθεί στη ναζιστική Χρυσή Αυγή η εκλογική χρηματοδότηση ούτε χρόνος προβολής της στα ΜΜΕ.Ανακοίνωση του KKE για τη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής


Στη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ υποστήριξαν την πάγια θέση του για ισότιμη προβολή των θέσεων και της δραστηριότητας των κομμάτων, που εκπροσωπούνται στο ευρωπαϊκό και ελληνικό κοινοβούλιο από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, καθώς επίσης και της συμμετοχής τους στις συζητήσεις. Επίσης, ζήτησαν να εξασφαλιστεί επαρκής και ικανοποιητικός χρόνος για εκείνα τα κόμματα που δεν εκπροσωπούνται στο ευρωκοινοβούλιο και τη βουλή.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για την τιμωρητική αναπλήρωση των μαθημάτων μέσα στις διακοπές του Πάσχα.



Περίσσεψε η υποκρισία του υπουργείου παιδείας για την κάλυψη της ύλης που χάθηκε εξ' αιτίας δήθεν των καταλήψεων και την συμπλήρωσή της  σε αρκετά σχολεία, με μαθήματα μέσα στις διακοπές του Πάσχα.
Το ​"ενδιαφέρον" αυτό χωρίς τσίπα και ίχνος ντροπής το περιέφεραν από τα πρωινάδικα μέχρι τα μαύρα μεσάνυχτα της παραπληροφόρησης, όλα τα κανάλια και οι σταθμοί μέσω του εξαφανισμένου μέχρι προχτές υφυπουργού παιδείας της συγκυβέρνησης, μιας και ο υπουργός Παιδείας μάλλον είναι απασχολημένος με την προεκλογική εκστρατεία των εφοπλιστών στον Πειραιά.

Νέα 48ωρη απεργία στο μετρό του Λονδίνου.


Nέα 48ωρη απεργίας κηρύχθηκε από τη Δευτέρα στο μετρό του Λονδίνου για να καταγγελθεί η κατάργηση εκατοντάδων θέσεων εργασίας, που ανακοίνωσε η εταιρεία Transport for London, η οποία διαχειρίζεται το μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας



Το συνδικάτο RMT (σωματείο εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, στη ναυτιλία και τις μεταφορές) κήρυξε τη νέα κινητοποίηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση 960 θέσεων εργασίας στα εκδοτήρια εισιτηρίων των σταθμών.