Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ – ΤΕΙ για τον ξυλοδαρμό συναγωνιστών στη Θεσσαλονίκη 23-6-13

Τα ξημερώματα της Κυριακής οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ- ΤΕΙ, δέχτηκαν απρόκλητη δολοφονική επίθεση στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ, την ώρα που τελείωνε πάρτι που διοργάνωναν για την οικονομική ενίσχυση του φετινού τους κάμπινγκ.
Μια συμμορία από λούμπεν στοιχεία, με εμφανή τα σημάδια της επήρειας ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, επιτέθηκε στα μέλη μας και σε φίλους που βοηθούσαν στην διοργάνωση του πάρτι. Επί μισή ώρα παλεύαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας απέναντι σε γροθιές, κλοτσιές, κυνηγητό και ξυλοδαρμό του τύπου «πέντε εναντίον ενός». Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν αρκετοί συναγωνιστές μας και να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της πόλης με μώλωπες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα.

Δολοφονική επίθεση σε μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων στο ΑΠΘ
Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)



Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλει την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη των Αγωνιστικών Κινήσεων τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ.
Πιο συγκεκριμένα σε πάρτυ των Αγωνιστικών Κινήσεων ΑΕΙ- ΤΕΙ και ενώ οι συναγωνιστές που είχαν απομείνει μάζευαν τα πράγματα, δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση συμμορίας τριάντα περίπου ατόμων, που ανάμεσά τους βρίσκονταν και άτομα που η ηλικία τους δεν δικαιολογούσε την παρουσία τους σε φοιτητικό πάρτυ.
Το αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός πάνω από δέκα συναγωνιστών και συναγωνιστριών που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα και άλλα σοβαρά τραύματα.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη

 Κουτσούμπα στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής.



Πόσο δύσκολο είναι να αναλαμβάνει κανείς το τιμόνι ενός ιστορικού κόμματος στη θέση προσωπικοτήτων όπως ο Κορδάτος, ο Σιάντος, ο Ζαχαριάδης και ο Χαρίλαος Φλωράκης;

«Φέτος συμπληρώνονται τα 95 χρόνια. Είναι μια ηρωική πορεία θυσίας εκατοντάδων χιλιάδων μελών, στελεχών και φίλων του.

Χορδή ή συρματόσχοινο; Της Λιάνας Κανέλλη.

Χορδή ή συρματόσχοινο;


Αρχές του 1993, δουλεύω στον «Flash» του Κόκκαλη. Η Δύση ασχολείται με τη σοβιετική νεολαία που γίνεται στην οδό Αρμπάτ τάχιστα κάτι σαν τα νιάτα του Μπέβερλι Χιλς. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού μπαίνει δυναμικά στον ΟΠΑΠ της Μόσχας. Μας φορτώνει σ' ένα αεροπλάνο να πάμε για την τελετή.