Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Παροξυσμός μίσους στον Γράμμο : O Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής δήλωσε : Μισούμε όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια (αριστερούς) !

Σε εκδήλωση μίσους εξελίχθηκε η ούτως ή άλλως τέτοιου περιεχομένου «γιορτή» στο Γράμμο, υπό την αιγίδα μάλιστα της μητρόπολης Κόνιτσας.


Στις φετινές λοιπόν εκδηλώσεις για τη «νίκη επί των κομμουνιστών», έδωσαν μαζικό παρών οπαδοί του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής το βουλευτή επικρατείας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά, ο οποίος είναι Γιαννιώτης. Στην ομιλία του ο κ. Παππάς είπε μεταξύ άλλων ότι «μισούμε όλους αυτούς τους προδότες και θέλουμε να τους εξοντώσουμε.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τον προπηλακισμό της αντιπροσωπείας της χτεσινής αντιρατσιστικής πορείας και της βουλευτού, Β. Κατριβάνου από βουλευτή της Χρυσής Αυγής.


Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση ενάντια στην αντιπροσωπεία της χτεσινής αντιρατσιστικής πορείας, η οποία επέδωσε ψήφισμα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής επιτέθηκε με σπρωξιές, βρισιές και απειλές, στον δημοτικό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρο Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Άσλαμ, και στη συνέχεια στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Βασιλική Κατριβάνου.

Βαρυσήμαντο σχόλιο του Κ.Κ.Ε για τα νέα μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση – ΕΕ.Εργατική λαϊκή αφύπνιση, τώρα !


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012



Ο λαός δεν πρέπει να περιμένει φοβισμένα και αμήχανα τη νέα σφαγή μισθών, συντάξεων και ό,τι έχει μείνει από κοινωνικές δαπάνες που φέρνουν κυβέρνηση - ΕΕ, ούτε την έλευση κάποιου άλλου αντιμνημονιακού σωτήρα που θα τον σώσει από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης μέσα στον καπιταλισμό και από τη στρατηγική της ΕΕ μέσα στην ΕΕ!

Ανακοίνωση του K.K.E για τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ 27/8/2012


Ανακοίνωση K.K.E.



Σήμερα, που η ζωή της λαϊκής οικογένειας χτυπιέται αλύπητα προκειμένου να διασφαλιστούν τα καπιταλιστικά κέρδη, η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ-ΤΕΙ φέρνει στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη να δυναμώσει η πάλη των νέων για ζωή και σπουδές με δικαιώματα, να δυναμώσει η απαίτηση για άμεσα μέτρα προκειμένου να εξασφαλιστεί η δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση για όλους τους νέους.

ΠΑΜΕ : Οι ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών αφορούν όλο το λαό, θα έχουν αρνητικές συνέπειες για όλους τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρούς επιχειρηματίες.


Οι ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών αφορούν όλο το λαό, θα έχουν αρνητικές συνέπειες για όλους τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικρούς επιχειρηματίες.

Η κυβέρνηση μαζί με την ΕΕ βγάζουν στο σφυρί 23 λιμάνια και μαρίνες. Αυτή είναι μόνο η αρχή, το σχέδιό τους είναι να παραδώσουν στους επιχειρηματικούς ομίλους όλα τα μεγάλα λιμάνια και 800 μικρότερα εμπορικά και τουριστικά.
Είναι μεγάλο ψέμα ότι θα προκύψουν οφέλη για το λαό.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε. για τις δηλώσεις Σαμαρά 26/8/2012


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Η στήριξη Μέρκελ - Ολάντ που απέσπασε ο Σαμαράς είναι στήριξη για να συνεχίσει την εξολόθρευση των λαϊκών δικαιωμάτων. Αυτή τη στήριξη είχαν και ο Παπανδρέου και άλλοι πρωθυπουργοί.
Ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως και οι προηγούμενοι, διαπραγματεύεται με τους συμμάχους του στην ΕΕ με γνώμονα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας, η οποία έχει κάθε συμφέρον από την παραμονή της χώρας στην ΕΕ και τα μνημόνια που φορτώνουν την κρίση στο λαό.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ-Του Γιώργου Δελαστίκ


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Προσωπικό πολιτικό διασυρμό ασυνήθιστων διαστάσεων υπέστη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Το «ξέσκισαν» πολιτικά οι Γερμανοί παρόλο που ο ίδιος προσήλθε στη συνάντηση με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε πνεύμα απόλυτης δουλοφροσύνης. Δεν τόλμησε να μεταβεί στη γερμανική πρωτεύουσα ούτε καν σαν επαίτης.

Αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες απορρίπτουν επιβάτες λόγω ...ενδυμασίας !

Αρκετές αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ έχουν απαγορέψει σε επιβάτες να μπουν στο αεροπλάνο λόγω των ρούχων τους.



 Η επιλογή που τους δόθηκε ήταν να αλλάξουν ή να χάσουν την πτήση τους. Μια γυναίκα απορρίφθηκε επειδή είχε «αποκαλυπτικό ντεκολτέ»,γράφει το Associated Press. Μια άλλη επιβάτης αναγκάστηκε να σκεπάσει το τισέρτ της, στο οποίο αναγραφόταν η λέξη “fuck”.