Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στηρίζει το νεοναζί Κασιδιάρη.Τάδε έφη Matrix1917


O γνωστός τηλεβιβλιοπώλης Δημοσθένης Λιακόπουλος στο site του στηρίζει ανοιχτά το νεοναζί Κασιδιάρη.
Οι αναγνώστες του επικροτούν στην πλειοψηφία τους το νεοναζί βουλευτή και βρίζουν την Κανέλλη και την Δούρου.
Πολλά δεξιά μπλογκ και σάιτς διατηρούν την ίδια άθλια στάση.
Η Χρυσή Αυγή έχει υποστηρικτές από τους ψηφοφόρους της Νδ και άλλων δεξιών κομμάτων.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
OΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΗ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.
Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

Κανέλλη:"Έλαχε να είμαι εγώ"

"Έλαχε να είναι το δικό μου μάγουλο" είπε η Λιάνα Κανέλλη πριν από λίγο σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη, υπογραμμίζοντας ότι δεν καταδέχεται να κάνει μήνυση γιατί το ζήτημα.
"Υπάρχουν άλλα μάγουλα που δεν τα είδαμε. Άνθρωποι που μπορεί να το αντιμετωπίζουν αυτό κάθε μέρα. Αν το έφαγα εν ονόματι αυτών καλώς έκανα και το φαγα. Έπρεπε να υπερασπιστώ την τιμή του δημοσιογράφου και του πολιτικού κόσμου", πρόσθεσε και τόνισε αυτό που "βλάφθηκε" είναι η εικόνα της πατρίδας.
Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι θέσεις του ΚΚΕ για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής


Η εισήγηση της Αλέκας Παπαρήγα

Επιτρέψατέ μου να καταγγείλω εκ μέρους βεβαίως του Κόμματος την γνωστή πια τραμπούκικη επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα: Η απάντηση στην «Χρυσή Αυγή» δεν μπορεί να είναι ούτε οδόντας αντί οδόντος ούτε κάποια πολιτική ρεβανσισμού. Την απάντηση καταρχήν πρέπει να τη δώσει στις εκλογές ο λαός. Δεν χρεώνουμε βεβαίως αυτούς που ψήφισαν την «Χρυσή Αυγή» με τις ενέργειες και τους προσανατολισμούς του κόμματος αυτού. Ωστόσο πρέπει να το συνειδητοποιήσουν ότι έχουν το όπλο της ψήφου και να οδηγήσουν στο εκλογικό περιθώριο την «Χρυσή Αυγή», γιατί αυτό της αξίζει.
 
Πάνω απ' όλα όμως, τέτοια ναζιστικά μορφώματα μπορεί να τα αντιμετωπίσει ένα καλά οργανωμένο και βαθύτατα πολιτικοποιημένο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Λέμε βαθύτατα πολιτικοποιημένο γιατί άλλες είναι οι απαιτήσεις για τον προσανατολισμό του κινήματος σε συνθήκες κρίσης από μια οποιαδήποτε προηγούμενη συνηθισμένη περίοδο που έχουμε ζήσει.

Υπενθυμίζουμε και ένα άλλο πράγμα: Η «Χρυσή Αυγή» είναι πάντα διαθέσιμη στις υπηρεσίες της εργοδοσίας ή του εργοδοτικού συνδικαλισμού και έχει ζητήσει αρκετές φορές να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες προκειμένου να σπάσει την απεργίες, με τραμπουκισμό και να οδηγήσει με όπλο το φόβο και το ξύλο τους εργάτες να εγκαταλείψουν τέτοιες μορφές πάλης.

Οι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη δείχνουν πως εχθρός της Χρ. Αυγής και του φασισμού είναι η Αριστερά, όχι το σύστημα



Οι τραμπουκισμοί του Κασιδιάρη, στελέχους της φασιστικής Χρ. Αυγής, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή σε βάρος της Λ. Κάνελλη του ΚΚΕ και της Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι κύριος εχθρός των φασιστών είναι η Αριστερά, αλλά και κάθε κομμάτι της κοινωνίας που είναι ανυπεράσπιστο. Ποτέ η εξουσία.
Η έκρηξη βίας από το στέλεχος της Χρ. Αυγής έρχεται μετά από μια σειρά οργανωμένων επιθέσεων σε βάρος μεταναστών, αλλά και αγωνιστών της αριστεράς, επιδείξεων δύναμης του παρακρατικού μηχανισμού με δήθεν μηχανοκίνητες πορείες υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.

Ανακοίνωση του «Ξ»: Ηλίας Κασιδιάρης – βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του «νόμιμου» πολιτικού κόμματος Χρυσή Αυγή!


Ανακοίνωση του «Ξ»



Το άγριο ξυλοκόπημα της βουλευτίνας του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και το πέταγμα ενός ποτηριού με νερό στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου on air στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ από τον Η. Κασιδιάρη, αποκάλυψε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο αυτό που  αντιρατσιστικές και αριστερές οργανώσεις και τα εκατοντάδες θύματα των φασιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής φωνάζουμε από την αρχή της εμφάνισης της Χρυσής Αυγής: δεν πρόκειται για μια ακόμα – έστω και ακραία – πολιτική άποψη αλλά για μια συμμορία κοινών εγκληματιών του ποινικού δικαίου.

H απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα για το σημερινό επεισόδιο με τον Κασιδιάρη

Να απαντήσει στις εκλογές κάλεσε τον λαό η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη. Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη

 Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα αυτό που ήταν ευρέως γνωστό. Το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της συγκεκριμένης οργάνωσης  οι οποίες αναβάλλονται συνεχώς, δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.   

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή.
 To Γραφείο Τύπου

Ανακοίνωση καταγγελία για τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή και τον τραμπούκο Κασιδιάρη



Οι μάσκες έπεσαν! Ο νεοναζί τραμπούκος Κασιδιάρης, εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε εν ψυχρώ και κακοποίησε τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, ενώ νωρίτερα είχε προβεί σε ένα αντικομμουνιστικό-φασιστικό παραλήρημα, και όλα αυτά στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Παπαδάκη.
Αντιλαμβάνεται πλέον και ο τελευταίος αφελής ότι αν τέτοιες επιθέσεις γίνονται σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, αυτά που συμβαίνουν με τις δολοφονικές ενέργειες των συμμοριών της Χρυσής Αυγής εναντίον ελλήνων και αλλοδαπών στο ημίφως ή στα σκοτάδια της ενημέρωσης και της νύχτας είναι δεκάδες φορές χειρότερα.
Την επομένη των εκλογών της 6ης Μάη επισημαίναμε ότι το ποσοστό και η είσοδος του ακροδεξιού μορφώματος στην ελληνική βουλή δεν αποτελεί μόνον βαρύτατη προσβολή στην ιστορία, τους αγώνες και τις θυσίες του δημοκρατικού ελληνικού λαού, αλλά και πιθανότατα προοιωνίζεται κινδύνους διευρυνόμενου εκφασισμού, θυμίζοντας περιόδους Μεσοπολέμου και Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ-Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ LIVE ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Ντροπή και αίσχος για τον εγκληματία της Χρυσής Αυγής !
Προκλητικός και ξεπερνώντας κάθε έννοια δημοκρατικής συμπεριφοράς, ο βουλευτής της φασιστικής Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ πρωτύτερα έριξε ένα ποτήρι νερό στη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ. Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τη σύλληψή του. 
Οι τόνοι έπιασαν κόκκινο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ANT1 και ο  Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής ξέφυγε από κάθε έλεγχο χαστουκίζοντας τη Λιάνα Κανέλλη. Πρωτύτερα η Κανέλλη είχε κάνει λόγο για «φασισταριά» απευθυνόμενη στον Κασιδιάρη, ενώ εκείνος απάντησε με εκφράσεις όπως «παλιοκουμμούνια».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ : Ο λαός ρυθμιστής των εξελίξεων με ισχυρό ΚΚΕ.Αποσπάσματα από την ομιλία του μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε συγκέντρωση στο Βύρωνα.


Σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Βύρωνα μίλησε, χτες, Τετάρτη, ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων είπε:


«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη μάχη. Εκβιάζουν, φοβίζουν το λαό, θέλουν να τον σύρουν γονατισμένο στην κάλπη στις 17 Ιούνη, για να μπορέσουν από την άλλη μέρα, όταν πλέον δε θα έχουν ανάγκη την ψήφο του, να τον ποδοπατήσουν αλύπητα. Σε αυτό το πολιτικό παιγνίδι υποταγής του λαού, καλλιέργειας ψεύτικων ελπίδων, είναι μπλεγμένοι όλοι τους: Και τα παλιά κόμματα του δικομματισμού ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και του νέου δικομματισμού, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με μεγάλο μέρος του παλιού ΠΑΣΟΚ.

Αλέκα Παπαρήγα σε συγκέντρωση του Κ.Κ.Ε στη Νέα Σμύρνη:«καμία κυβέρνηση που συμβιβάζεται με το σύστημα δεν μπορεί να αποτρέψει την χρεοκοπία..


«Ο λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι θα σωθεί με τα ίδια του τα χέρια. Καμία κυβέρνηση εντός της ΕΕ δεν μπορεί να τον σώσει και αυτή η θέση ξεχωρίζει το ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα» υπογράμμισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας απόψε (χτες) σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ν. Σμύρνη.

«Ποτέ δεν θα υποστηρίξουμε ότι το ΚΚΕ θα σώσει τον λαό, αλλά ότι θα συμβάλλει ώστε αυτός να αποκτήσει συνείδηση της δύναμής του, και να κατανοήσει την ουσία και τις αιτίες των προβλημάτων, καθώς και τον χαρακτήρα της κρίσης», ανέφερε η κ. Παπαρήγα και υπογράμμισε ότι «ακόμα δεν έχει κριθεί αν το λαϊκό κίνημα θα πραγματοποιήσει το άλμα προς τα εμπρός ή θα υποστεί προσωρινή μεν, αλλά κρίσιμη ήττα, μπροστά στην καπιταλιστική βαρβαρότητα»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 7/6 ΣΤΙΣ 6 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΟΆΙΑΣ
 
Η νεολαία μπροστά στις εξελίξεις και τις νέες εκλογές.
Συνδιοργάνωση:
Σπουδάζουσα του ΚΚΕ(μ-λ) & ΠΟΡΕΙΑ (οργάνωση νεολαίας του Μ-Λ ΚΚΕ)
Στη Νομική, Πέμπτη 7/6 6:00 μ.μ., αίθουσα 6

Γιατί κύριε;…..

Γιατί κύριε απολύσανε τον μπαμπά μου στα 50 του από τη δουλειά;
Γιατί κύριε τη μαμά μου που έχει τέσσερα παιδιά της κόψανε το μισθό;
Γιατί κύριε η μεγάλη μου αδερφή που σπούδασε δασκάλα και είναι 30 χρονών ζει
μαζί μας επειδή δεν μπορεί να διοριστεί;
Γιατί κύριε δείρανε τον αδερφό μου οι αστυνομικοί επειδή διαδήλωσε που του
κόψανε τα δωρεάν βιβλία στη σχολή του;
Γιατί κύριε η τράπεζα πήρε το χωράφι του παππού μου που από μικρός έσπερνε
βαμβάκι και ζούσε χαρούμενος στο χωριό του;
Γιατί κύριε κλειδώσανε πίσω από τα συρματοπλέγματα τους ξυπόλυτους
ανθρώπους που ζητιάνευαν στα φανάρια;
Γιατί κύριε αυτοί οι φουσκωτοί με τις μαύρες μπλούζες κυκλοφορούν με τα
μηχανάκια δέρνοντας μετανάστες;