Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Νίκος Μπογιόπουλος : “Δεν φταίνε οι ναζί που είναι ναζί, φταίνε οι μαύροι που είναι μαύροι”!

Η 8η Μάρτη, η Ημέρα της Γυναίκας, στην Ελλάδα «γιορτάστηκε» δυο μέρες πριν από την θεσπισμένη ημερομηνία της και «γιορτάστηκε έτσι :


Αυτά είχαν συμβεί πριν από 3 σχεδόν χρόνια. Αλλά την Παρασκευή, στη δίκη που έγινε για τα «ανδραγαθήματα» του ναζί Κασιδιάρη, το δικαστήριο κατέληξε ότι εκείνες οι μπουνιές που είχε ρίξει στην Λιάνα Κανέλλη δεν στοιχειοθετούν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Αλλά της… απλής σωματικής βλάβης. Ως εκ τούτου η δίωξη εναντίον του τερματίστηκε…

Θεσσαλονίκη : Συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 11/3, στις 19.00, στο Αγαλμα Βενιζέλου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα


«Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου - Αμεση κατάργηση μνημονίου, εφαρμοστικών νόμων - Ανάκτηση απωλειών - Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους».

Όχι μήνυση! Μήνυμα!...Γράφει η Λιάνα Κανέλλη στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Λιάνα Κανέλλη



Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη του συστήματος τυλιγμένη. Αμα θέλει το σύστημα ν' αβγατίσει τα φίδια και να τρομάξει τον κόσμο έχει τα μέσα και τη δύναμη. Ευτυχώς, όχι τη συνείδηση του κόσμου, και καθόλου και ποτέ την ανοχή των κομμουνιστών. Το αποτέλεσμα της δίκης του αποτρόπαιου χρυσαυγίτη είναι τυπικώς ορθόν. Απλή σωματική βλάβη. Απαιτεί μήνυση έτσι ώστε να συρρικνωθεί απ' το άρθρο 309 του ποινικού κώδικα (επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτεπάγγελτη) στο 308 αναγνωρίζοντας το αδίκημα αλλά παύοντας τη δίωξη. Ολοι οι πρωταγωνιστές του συστήματος χαρούμενοι.