Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού σχετικά με την επιλογή λογότυπου - σήματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαγωνισμού για τη διαμόρφωση λογότυπου - σήματος το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες γιορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ με κεντρικό σύνθημα: ΚΚΕ 100 χρόνια. Με το λαό για το σοσιαλισμό! «Σεμνή υπογραφή του λαού μαςστις λεωφόρους του μέλλοντος» Γ. Ρίτσος.



Ο ανοιχτός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 28 Φλεβάρη 2015. Η ΚΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες που συνολικά έφτασαν τους 79, με 104 έργα. Ευχαριστεί τους εικαστικούς καλλιτέχνες, τους γραφίστες, τους εργαζόμενους στην επικοινωνία και τη διαφήμιση, τους σπουδαστές των Σχολών Καλών Τεχνών, των Γραφικών Τεχνών, των Σχολών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, όλους όσοι συγκινήθηκαν και εμπνεύστηκαν από τους αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και εκτιμούν το ρόλο του ως σταθερού υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων, των κυριαρχικών δικαιωμάτων, της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών, όπως και την προσφορά του στην ανάπτυξη των τεχνών και του προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, και τελικά συνέβαλλαν με τη δημιουργική συμμετοχή τους για την επιτυχία του διαγωνισμού.