Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Βουλευτικές Εκλογές στην Ουκρανία, exit polls : Μεγάλη άνοδος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας από το 5% (2007) στο 12 % .Μπροστά αλλά με απώλειες το κυβερνών κόμμα του Βίκτορ Γινούκοβιτς.


Κοντά στο 12 % οι Κομμουνιστές στην Ουκρανία



Προηγείται στις κάλπες των βουλευτικών εκλογών που στήθηκαν στην Ουκρανία το κυβερνών κόμμα του προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς και φαίνεται πιθανή η διατήρηση της πλειοψηφίας στο Κοινοβούλιο, βάσει της εικόνας που απορρέει από τα exit poll. Δυναμική εμφάνιση για τη συμμαχία της αντιπολίτευσης που πρόσκειται στην φυλακισμένη πρώην πρωθυπουργό Γιούλια Τιμοσένκο.

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Nα σταματήσει κάθε δίωξη του Κ. Βαξεβάνη. Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν σταματάμε.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Έγινε κι αυτό! Όταν ένα πολιτικό και οικονομικό σύστημα, που έχει καταδικάσει στη φτώχεια, στη φορολεηλασία και την καταπίεση τον λαό, κρύβει επί δύο χρόνια μια λίστα με πιθανούς μεγαλοφοροφυγάδες και κυκλοφορεί στη Βουλή και σε κανάλια και λέει ότι την έχασε ή ότι δεν την βρίσκει(!), δεν υπάρχει πρόβλημα!

Σχόλιο του ΚΚΕ για τη συμμετοχή του λαού στις σημερινές παρελάσεις.

Κ.Κ.Ε.



Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή του λαού στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση επιστράτευσε τους μηχανισμούς καταστολής για να τον αποκλείσει.

Πρωτοφανής μορφή μηνιγγίτιδας στις Η.Π.Α.Στους 24 έχουν φτάσει η νεκροί.


Πρόκληση για τους γιατρούς η αμερικανική επιδημία «μαύρης μούχλας»


Φώτο : CDC 

Ο μαύρος μύκητας που μόλυνε παυσίπονες ενέσεις και προκάλεσε μηνιγγίτιδα σε εκατοντάδες ανθρώπους στις ΗΠΑ ήταν σχεδόν άγνωστος μέχρι σήμερα στην ιατρική.

Το συγκεκριμένο είδος μούχλας, το οποίο απαντάται συνήθως στο χώμα και σε νεκρά φύλλα, δεν είχε προκαλέσει γνωστά κρούσματα μηνιγγίτιδας στο παρελθόν.

ΚΚΕ-Κανένας εκτός μάχης, κανένας χωρίς προσφορά στην Οικονομική Εξόρμηση



ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ πριν και την τυπική έναρξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Η προετοιμασία στα καθοδηγητικά όργανα και στις ΚΟΒ ολοκληρώνεται.
Επιβεβαιώνεται κυρίως από την πείρα μεγάλων Κομματικών Οργανώσεων ότι η συζήτηση ήταν καλά προετοιμασμένη, αξιοποίησε την πείρα προηγούμενων Οικονομικών Εξορμήσεων, ανέδειχνε τις δυσκολίες, κατέληγε πιο συγκεκριμένα για το τι πρέπει να πάρει υπόψη της κάθε Κομματική Οργάνωση, κάθε σύντροφος.

Του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.Οι πολέμιοι του ΚΚΕ θα διαψευστούν για άλλη μια φορά



Δεν είναι η πρώτη φορά που αστικά Μέσα Ενημέρωσης και διάφοροι Κουκουεδολόγοι επιχειρούν να προκαλέσουν συγχύσεις στους εργαζόμενους και να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, κατασκευάζοντας αντιΚΚΕ σενάρια και μύθους.
Οπως επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που τη σκυτάλη αρπάζουν διάφοροι φορείς του οπορτουνισμού και του ηλεκτρονικού φραξιονισμού, που ζούνε και δικαιολογούν την ύπαρξή τους μέσω των αντιΚΚΕ επιθέσεων.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ! Άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ στην εφημερίδα "ΠΡΙΝ"


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Ανατριχιαστικό κυριολεκτικά είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών του Τέταρτου Γερμανικού Ράιχ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε άθλια αποικία του Βερολίνου και της ΕΕ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος. «Εξωτερικά διαχειριζόμενος λογαριασμός καταπιστεύματος» είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος που βάζουν οι Γερμανοί, όπου «καταπίστευμα» στη νομική γλώσσα είναι περιουσιακό στοιχείο που μεταβιβάζει κανείς σε κάποιον άλλο με σκοπό τη διασφάλιση των απαιτήσεών του.