Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Είναι γκεμπελίσκοι οι νεοναζί της Χ.Α.



Με γκεμπελικές μεθόδους η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να εμφανιστεί σαν η μοναδική «καθαρή» διαφορετική πολιτική δύναμη.

 Έτσι, χρησιμοποιεί σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας που εμφανίζει μία - όπως λέει το ίδιο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας - «αμφιλεγόμενη λίστα» που κάνει «το γύρο του διαδικτύου» και στην οποία υπάρχουν «ονόματα εν ενεργεία πολιτικών που φέρονται να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό».

Η συγκεκριμένη λίστα, όπως λέει το ίδιο το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, έχει συνταχθεί από... «άγνωστο συντάκτη».

Αυτήν την «αμφιλεγόμενη» με «άγνωστο συντάκτη» λίστα την παίρνει η Χρυσή Αυγή και την προβάλλει ως εξής: «Ουρές στην Ελβετία, έχουν όλοι πλην Χρυσής Αυγής». Και συμπληρώνει: «Η λίστα δε απαρτίζεται μόνο από πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και από μορφές όλων των υπολοίπων αστικών και ..."επαναστατικών" κομμάτων». Οσο κι αν θέλουν με τέτοιες βρώμικες μεθόδους να εμφανιστούν δήθεν ως αντισυστημικοί, η δράση τους και η ιδεολογία τους είναι μέχρι το μεδούλι αντιδραστική, γέννημα του καπιταλιστικού συστήματος και ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Οι εργάτες πρέπει να τους απομονώσουν και είναι θετικό ότι κάτι τέτοιο έχει ήδη αρχίσει σε δεκάδες χώρους δουλειάς.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: