Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στην τελική ευθεία της εκλογικής μάχης η "Ελεύθερη Αττική" του Αλ. Αλαβάνου

Άρθρο από την Αυγή - Ζαγάρας Κ.

Στην τελική ευθεία της εκλογικής μάχης ετοιμάζονται να μπουν οι δυνάμεις του "Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής για την Ελεύθερη Αττική" με επικεφαλής τον Αλ. Αλαβάνο. Την περασμένη Πέμπτη ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, ενώ μέχρι αύριο θα γίνουν γνωστά όλα τα ονόματα του ψηφοδελτίου. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι περιοδείες των κλιμακίων του συνδυασμού σε διάφορες περιοχές και στα ανοιχτά μέτωπα της περιόδου.




Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, είναι ο πανεπιστημιακός Βένιος Αγγελόπουλος (Βόρεια Αθήνα), η συγγραφέας και οικονομολόγος Νάντια Βαλαβάνη (Νότια Αθήνα), η τραπεζικός Αυγή Θεοδόση (Δυτική Αττική), το πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Καπάταης (Κεντρική Αθήνα), ο ωρομίσθιος εκπαιδευτικός Χρήστος Κατσούλας (Δυτικά Αθήνας), το μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ Σωτήρης Μάρταλης (Νησιά), ο πανεπιστημιακός Νίκος Μπελαβίλας (Πειραιάς) και ο πρώην πρόεδρος της Ε' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής Τάσος Σταυρόπουλος (Ανατολική Αττική).
Στο μεταξύ, δημοσιοποιήθηκαν οι θέσεις του συνδυασμού, με τα κεντρικά επίδικα της περιόδου να καταλαμβάνουν σημαντικό κομμάτι σε αυτές. Σχετικά με τα ζητήματα της Περιφέρειας Αττικής, επισημαίνεται η ανάγκη νέων θέσεων εργασίας, η οικολογική και περιβαλλοντική αντίληψη στη διευθέτηση των ελεύθερων χώρων, η αναβάθμιση και υπεράσπιση των κοινωνικών υπηρεσιών κ.λπ. Βάρος επίσης ρίχνει η "Ελεύθερη Αττική" στα πολιτιστικά δρώμενα και ήδη στους δρόμους της Περιφέρειας βρίσκεται "το πολιτιστικό φορτηγό" του συνδυασμού. Τέλος αύριο στις 6.30 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του συνδυασμού με τον Αλ. Αλαβάνο κ.ά.

Πηγή:www.avgi.gr-Ζαγάρας Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: