Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Αγγέλου - Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, νομός Αργολίδας

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, νομός Αργολίδας
Eurokinissi

Για να μην ξυνόμαστε εμείς στη γκλίτσα τη δική μας, καλώ τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους του Μοριά να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα οποία βρίσκονται κομμουνιστές και γεροί αγωνιστές. Πρωτοσυναντήθηκα μαζί τους πριν από 15 χρόνια στα ηρωικά μπλόκα της αγροτιάς στη σήραγγα του Αρτεμισίου, όπου για 17 μερόνυχτα δώσαμε μαζί μεγάλη μάχη για τα δικαιώματά μας. Από τότε είδα τι πάστα είναι και δεν υπάρχει αγώνας, μικρός ή μεγάλος, που να μην είμαστε μαζί για τα δίκαια της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Είδαμε όλα αυτά τα χρόνια τα χαΐρια μας τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τη ΝΔ και να πού καταντήσαμε. Να μας παίρνουν το γάλα και το κρέας κοψοχρονιά οι μεγαλέμποροι και οι σύμμαχοί μας οι εργαζόμενοι να τα αγοράζουν πανάκριβα. Αυτοί να πλουτίζουν πάνω στις πλάτες μας και εμείς να μην έχουμε ούτε καρφί να  κρεμάσουμε την κάπα μας δουλεύοντας 365 μέρες το χρόνο. Τι να περιμένουμε άλλο;
Εγώ τώρα κάνω το πρώτο βήμα και περνώ απέναντι, εκεί όπου ανήκει ο κάθε μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος. Γι' αυτό σας καλώ, κι ας μη συμφωνείτε σε όλα με αυτά που λένε οι κομμουνιστές, να τους ενισχύσετε στις εκλογές ώστε να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη για να σώσουμε το βιος μας.

Πηγή :www.rizospastis.gr

1 σχόλιο:

kagemusha είπε...

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣΣΣΣΣΣ. Μεταφερω τωρα τα δικαιωματα μου στην Πελοποννησο