Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - Καταγγελία για τις αυθαίρετες περικοπές μισθών στην επιχείρηση του Άδωνη Γεωργιάδη



Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια, που βύθισαν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια και τη δυστυχία, αυτοί που δεν άφησαν τίποτε όρθιο από την εργατική νομοθεσία, φαίνεται πως δεν αρκούνται σε όσα έχουν καταφέρει. Φαίνεται πως αυτά που ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους ξεπερνάνε κατά πολύ ακόμη και τους χειρότερους εφιάλτες. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τις ανακοινώσεις καταγγελίες που έχουν γίνει από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος για την κατάσταση που επικρατεί στις εκδόσεις Γεωργιάδη  και την καταπάτηση των όποιων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει;

Στις εκδόσεις Γεωργιάδη η εργοδοσία προσπάθησε να επιβάλλει σε εργαζόμενο την μετατροπή του από πλήρους απασχόλησης (8ωρο) σε μερική (4ωρο). Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται να υπάρχει έγγραφη ατομική σύμβαση στην οποία θα υπάρχει η υπογραφή του εργαζόμενου. Αφού όμως ο εργαζόμενος δεν συναινούσε σε κάτι τέτοιο τόσο το χειρότερο για τον εργαζόμενο και για ό,τι προβλέπει ο νόμος. Ο εργοδότης με το έτσι θέλω περιέκοψε το μισθό κατά 50%, ενώ ο εργαζόμενος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά το ωράριο του. Αυτό είναι το μέλλον που ετοιμάζουν για τους εργαζόμενους και τον λαό η Ν.Δ. και τα άλλα διαμερίσματα της δεξιάς πολυκατοικίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και ως μετέπειτα υπουργός στην κυβέρνηση Παπαδήμου που ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, δεν σέβεται ούτε τους νόμους που ψήφισε ο ίδιος. Αυτό εννοεί ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του όταν λένε ότι θα «λύσουν τα χέρια των επιχειρηματιών»;  Βέβαια δεν λένε ότι θα βάλουν και αλυσίδες στους εργαζόμενους.
Ο εργασιακός μεσαίωνας που θέλει η Ν.Δ. του Α. Σαμαρά , του Α. Γεωργιάδη και όλων των άλλων θα ανατραπεί από την πάλη των εργαζομένων, των συνδικάτων και της αριστεράς.
Στεκόμαστε στο πλευρό του εργαζόμενου και των συνδικάτων, απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στον εργαζόμενο. Σε αντίθετη περίπτωση να παρέμβει άμεσα το υπ. Εργασίας για να τηρηθεί ό,τι απέμεινε από την εργασιακή νομοθεσία.    

21 σχόλια:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Δεν θα καταλάβω ποτέ μου, πως ένα blog όπου ονομάζετε K.K.E4ever, γίνετε προπαγανδιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Πως μπορούν μερικοί να σχετίζουν το ΚΚΕ με ένα οπορτουνιστικό κόμμα όπως ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ….

Red Star είπε...

Θα διαφωνήσω σύντροφε.

Το kke4ever τιμά τον τίτλο του.

Το όνομα του μπλογκ δεν είναι kke.blogspot.com
αλλά kke4ever.blogspot.com

Κ.Κ.Ε για πάντα σε απλά ελληνικά.

Και το Κ.Κ.Ε, το ιστορικότερο ελληνικό κόμμα έχει περάσει διάφορες φάσεις.

Αν ζούσε κάποιος που είχε γεννηθεί ας πούμε το 1900 και ήταν μέλος του ΣΕΚΕ και αργότερα του Κ.Κ.Ε και δεν το είχε εγκαταλείψει σε καμιά φάση και ακολουθούσε πάντα την γραμμή του κόμματος θα έπρεπε να του βάλουμε 20 ταμπέλες τουλάχιστον.Γιατί το Κ.Κ.Ε όσο και αν το λένε δογματικό προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται άλλοτε σωστά και άλλοτε λανθασμένα.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα σχόλια αυτού του τύπου.

To kke4ever είναι αυτό που είναι, με τα καλά και τα στραβά του.

Ενημερώνει όπως κάνει και ο 902 που αναφέρει μάλιστα ανακοινώσεις κομμάτων όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ που εμείς δεν ακουμπάμε καθόλου.

Το kke4ever έχει την δικιά του αυτονομία και το δικό του κοινό.Και σαφέστατα το κοινό του είναι σε μεγάλη πλειοψηφία πάνω από 70 % φίλοι και ψηφοφόροι του Κ.Κ.Ε κάτι που φαίνεται και από τις διάφορες ερωτήσεις που θέτουμε κατά καιρό στους αναγνώστες με μορφή γκάλοπ και τις απαντήσεις που παίρνουμε.Και η πλειοψηφία των 7 μπλόγκερς στηρίζουν το ανοιχτά το Κ.Κ.Ε.

Σε όσους αρέσουμε έχει καλώς, σε όσους δεν αρέσουμε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Το ΚΚΕ από ίδρυση του έως σήμερα, παρέμεινε ΚΚΕ. όνομα δεν άλλαξε. Πολιτική άλλαξε ναι. Με αυτό που κάνεις, σήμερα πας κόντρα στην πολιτική του ΚΚΕ …. Αν δεν μας αρέσει, αλλάξτε και εσείς το ονοματάκι … δεν θα παίζει ο κάθε οπορτουνιστής που οραματίζετε ότι οραματίζετε , με το ΚΚΕ…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Για κάτι τέτοια πλακωνόμαστε στο ξύλο με τον κάθε έναν μετά στο σύνταγμα …

re-la-re είπε...

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επικεντρώνεται σε μια εντελώς επικοινωνιακή επίθεση στο ΚΚΕ και σε όλα τα αριστερότερα κόμματα και σχήματα με το πολιτικά άδειο σύνθημα της ενότητας και η προσπάθεια του να διαλύσει ότι υπάρχει αριστερά του έχει διευρύνει το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ.

Προσωπικά πια θεωρώ το ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος είναι ότι δεν αρθρώνει πολιτικό λόγο αλλά στηρίζεται σε επικοινωνιακά τερτίπια για να κερδίσει ψήφους. Συνεπώς ότι και να γράφει στον τίτλο του δεν ανήκει στην Αριστερά.

Το όνομα του μπλογκ μπορεί όταν δημιουργήθηκε να ήταν ρομαντικό τώρα όμως μετά την πολιτικά άδεια αυτή επίθεση το μόνο που κάνει αναγνωρίζοντας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντινό κόμμα στο ΚΚΕ να ενισχύει αυτή την αντίληψη. Περα από τα μαθήματα ιστορίας θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην κομμουνιστική, ανανεωτική και οικολογική αριστερά (εκτός του γεγονότος πως το δηλώνει ο ίδιος).

Συμφωνώ με τον Red STAR ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και προτίθεμαι να ακολουθήσω τη συμβουλή του. Του συνιστώ όμως μια και έχει το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ στο μπλογκ του να βαλει και το παλιό. Και αυτό στην Αριστερά δηλώνει ότι είναι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Μάλλον το blog έχει την θέση της τάσης του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ στο 13ο συνέδριο …

Matrix1917 είπε...

To blog όνομα δεν αλλάζει

Αν θέλετε να διαγράψετε εμένα και τη Lisa από το Blog είναι εύκολο

Διαγράψετε και το Δημήτρη Ν

Αλλά το ΚΚΕ μλ πήρε λίγο και δεν σας πειράζει και πολύ

jorje7 είπε...

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θα εξυπηρετουσε μη προβολη των θεσεων του συριζα.
Απο οσο ξερω(χωρις να εχω κανει δημοσιευση ποτε-ισως κανω καποια στιγμη) το ιστολογιο ειναι ελευθερο και προβαλλει τις αποψεις των κομματων που δηλωνουν κομμουνιστικα/σοσιαλιστικα Η' ευρυτερα αριστερα. Ταυτοχρονα διατυπωνει επικαιρα σχολια και αλλα θεματα με πνευμα σχετικης ελευθεριας και δεν ακολουθει καποια γραμμη Η' πειθαρχια.

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να υπαρχουν αναρτησεις του Συριζα, με τον Συριζα μπορει να εχω πολλα και διαφορα, αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Μπορει να εχουμε διαφωνησει μπορει και οχι κατα εποχες με αρθρα κλπ αλλα ειλικρινα δεν με απασχολει τι κομμα ψηφισε ο Matrix η' καποιος αλλος(εννοω οτι δεν θα τον κρινω απο αυτο). Ευκαιρια για συζητηση ειναι και αυτο το ιστολογιο.

Οσο για τον τιτλο, οκ αυτο ειναι θεμα του Red και νομιζω ειναι προσωπικη του επιλογη, το νιωθει ετσι και προσωπικα με καλυπτει

Δηλαδη τι επρεπε να πει και ο Δημητρης Ν. που ειναι μελος του ΚΚΕ(μ-λ) και υποψηφιος και ταυτοχρονα γραφει σε ιστολογιο που στηριζει το ΚΚΕ;;

Μην ειμαστε τοσο καχυποπτοι, δεν κρυβουμε καποια περιεργη ατζεντα, προσωπικα ψηφιζω σταθερα ΚΚΕ αν αυτο λεει κατι σε καποιον

Red Star είπε...

Ευχαριστώ τον jorje7 για το σχόλιο του.

Καταλαβαίνω είναι σημαντικές και κρίσιμες οι πολιτικές στιγμές που ζούμε, αλλά το μπλογκ αυτό δεν είναι ούτε το επίκεντρο του κόσμου και του διαδικτύου και ούτε βέβαια έχει σκοτεινούς σκοπούς ! Δεν γίνεται να εκφράζουμε μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και ούτε το θέλουμε.

Αν κριθεί σκόπιμο να αλλάξει ονομασία θα πάρω την ευθύνη να το κάνω σαν δημιουργός του.

Και όπως είπα και σε άλλο σχόλιο σε όποιον δεν αρέσει το μπλογκ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Δεν θα κλαιγόμαστε όμως μετά, αν βγάλει το κόμμα καμία ανακοίνωση και κάνει λόγο για προβοκάτσια … το ΚΚΕ δεν είναι μια ομάδα πρόσκοπων ή μια ομάδα μπάσκετ … είναι ένας πολίτικος φορέας με συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, με συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο απέναντι στην κοινωνία. Ακούς εκεί «σε όποιον δεν αρέσει το μπλογκ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.» …

Red Star είπε...

Σύντροφε CHE υπάρχει λόγος να βγάλει το κόμμα ανακοίνωση για προβοκάτσια ;

Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν λόγο.

Γίνε συγκεκριμένος αν θέλεις γιατί αλλιώς χάνεις το όποιο δίκιο έχεις και γίνεσαι εσύ προβοκάτορας άθελα σου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Τα έχω γράψει παραπάνω. Εδώ μιλάμε για προπαγανδίστηκα κείμενα προς τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων του , την στιγμή μάλιστα ( γιατί αναφέρθηκε και αυτό) ακόμα και ΚΚΕ ΜΛ τάσσετε κατά μια ευρείας συμμαχίας της αριστεράς μαζί με το ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ. Ειδές ο 902 ( που προαναφέρεις ) να προπαγανδίζει σε τέτοιο σημείο της θέσεις του ? θα μας τρελάνετε στο τέλος. Γίνετε να χρησιμοποιείς το όνομα ενός κόμματος σε ένα μπλογκ όπου «ενώνει την βάση της κομμουνιστικής, ανανεωτικής και οικολογικής αριστεράς.» δεν είναι αυτό προβοκάτσια ? πότε το ΚΚΕ ενώθηκε με αυτούς όλους τα τελευταία 20 χρόνια ? στο άκουσμα Κ.Κ.Ε μπλα μπλα, το μυαλό του άλλου πάει στο μεμονωμένα στο Κ.Κ.Ε … δεν έχει δίπλα του άλλο τίτλο ( ας πούμε ΜΛ) ώστε να το ξεχωρίσεις απο το σημερινό ΚΚΕ ...

Red Star είπε...

Το όνομα του μπλογκ είναι ΚΚΕ.blogspot.com ;
ΟΧΙ !

Προφανώς είσαι λάθος. Και έχω επισήμανση με κεφαλαία

ΤΟ KKE4ever ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Εγώ βλέπω μια δικιά σου προβοκάτσια ενάντια στο Κ.Κ.Ε όσο συνεχίζεις αυτό το θέμα.

Λοιπόν αν δεν σου αρέσει φεύγεις από μπλόγκερ πολύ απλά

Red Star είπε...

Και μάθε να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά

Γράφω ενώνει την ΒΑΣΗ ,τους αναγνώστες μας ,τους ενώνει γιατί όλοι μαζί διαβάζουν σε ένα μπλογκ τις θέσεις των κομμάτων.

Δεν γράφω για τα κόμματα.ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "CHE"

Το μπλογκ σε κάποιες μέρες ξεπέρασε τα 10.000 hits ημερησίως, έχει το μικρό του κοινό που ξέρει τι εκπροσωπεί.
Και ιδιωτικά στο έχω εξηγήσει πολλές φορές, ξεκαθάρισε την θέση σου αν θες να μείνεις εδώ ,το όνομα θα αλλάξει μόνο και εφόσον το θελήσω εγώ που το έφτιαξα, ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Οι ψηφοφόροι του Κ.Κ.Ε έχουμε δικαίωμα ελεύθερα να γράφουμε τις προσωπικές μας απόψεις και θα το συνεχίσουμε.

Red Star είπε...

Ένα είναι το κόμμα και λέγεται Κ.Κ.Ε

Το μπλογκ λέγεται K.K.E4ever

Ξεκάθαρα πράγματα

Lisa είπε...

Το blog από την αρχή και ξεκάθαρα έχει ορίσει το θέμα του, όπως ακριβώς γράφει στον τίτλο του: "Το μπλογκ που ενώνει την βάση της κομμουνιστικής, ανανεωτικής και οικολογικής αριστεράς.Με σεβασμό στην διαφορετική άποψη, τα γράφουμε όλα, χωρίς καμιά λογοκρισία. Συνεχής 24ωρη ενημέρωση για τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο όπως τα βλέπουν οι μπλόγκερς του KKE4ever.ΤΟ KKE4ever ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ."
Όσοι γράφουμε σε αυτό το μπλογκ αλλά πιστεύω και οι αναγνώστες, ξέρουμε πολύ καλά τι γράφουμε και τι διαβάζουμε. Δεν είμαστε επίσημο blog του ΚΚΕ ούτε κάποιου άλλου κόμματος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει ο Che ξαφνικά, αφού από το ξεκίνημα του το blog έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο!!
Αν λες ότι το μπλογκ πρέπει να αλλάξει όνομα τότε μήπως πρέπει κι εσύ να μην λέγεσαι Che;!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Το blog σου προβοκάρω όχι το ΚΚΕ, και ναι αυτό το παραδέχομαι. Δεν μπορώ να καταλάβω το Κ.Κ.Ε από το Κ.Κ.Ε4ever. τι αλλάζει? re-la-re : «Το όνομα του μπλογκ μπορεί όταν δημιουργήθηκε να ήταν ρομαντικό τώρα όμως μετά την πολιτικά άδεια αυτή επίθεση το μόνο που κάνει αναγνωρίζοντας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντινό κόμμα στο ΚΚΕ να ενισχύει αυτή την αντίληψη. Περα από τα μαθήματα ιστορίας θα ήθελα να ρωτήσω γιατί ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην κομμουνιστική, ανανεωτική και οικολογική αριστερά (εκτός του γεγονότος πως το δηλώνει ο ίδιος).

Συμφωνώ με τον Red STAR ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και προτίθεμαι να ακολουθήσω τη συμβουλή του. Του συνιστώ όμως μια και έχει το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ στο μπλογκ του να βαλει και το παλιό. Και αυτό στην Αριστερά δηλώνει ότι είναι.»

Red Star είπε...

Το πρόβλημα σου είναι ας πούμε ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ και όχι Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ που είχε τον Κουβέλη ; με αυτόν ήσουν οκ δλδ ; Τώρα σε χαλάει ;

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει μια μερίδα κόσμου που τον ψηφίζει που ανήκουν στην ανανεωτική και οικολογική αριστερά.

Και ο ίδιος το δηλώνει όπως λες ότι ανήκει στην αριστερά.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ΠΟΤΕ δεν είχε σχέση με την αριστερά και μιλάμε για ένα κόμμα που κυβέρνησε πάνω από 20 χρόνια.Είναι κεντροδεξιό κλπ κλπ.

Τέλος είναι ενδιαφέρον που προβοκάρεις ένα μπλογκ που στήριξε καμπάνιες υπέρ της διάδοσης του Ριζοσπάστη και που κατά 80 % τα άρθρα του είναι υπέρ του Κ.Κ.Ε και κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ένα μπλογκ που φιλοξενεί ελεύθερα άρθρα σου χωρίς καμιά λογοκρισία.Με λίγα λόγια προβοκάρεις τον ίδιο σου τον εαυτό ;

Εδώ σηκώνω ψηλά τα χέρια ...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Αδυνατείς να δεις και καταλάβεις , ακόμα και τα σχόλια ορισμένων φίλων μας στο FB, για το ΜΠΛΟΓΚ σου. ένας νεολαίος μάλιστα ( σε μια ανάρτηση μου για το πρόγραμμα του φεστιβάλ το καλοκαίρι ) μου είπε κατά λέξη « τι είναι αυτά? Ανέβασε το από το επίσημο site του ΚΚΕ αυτοί είναι οπορτουνιστές» από εκεί και περά τα σχόλια περί χεριών στην ανάταση για εμένα περισσεύουν …. Όσο αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν διαφέρει σε τίποτα ούτε από τον ΣΥΝΑΣΠΙΜΟ μετά την διάσπαση, ούτε με το ΠΑΣΟΚ όπου κάθε καρυδιάς καρύδι, όπου αυτοονομαζόταν «αριστερός», γινόταν μέλος του.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ είπε...

Ξεχνάς πως το ΠΑΣΟΚ έκανε ακριβός την ίδια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο με τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ σήμερα … « ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά» μας έλεγε ο Ανδρέας ….

Red Star είπε...

Διαβλέπουμε τι γίνεται γνωρίζοντας το παρελθόν, αλλά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ δεν έχει κυβερνήσει όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ.Και τέλος πάντων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ του 1981 το Κ.Κ.Ε δεν είχε ψυχρές σχέσεις.

Το σημερινό ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι το ίδιο και αυτό με τη Ν.Δ ,άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ είναι το ίδιο με τον δικομματισμό.Οι προσανατολισμοί του είναι φανεροί, αλλά πολλοί ψηφοφόροι του (αρκετοί από αυτούς του Μάη) δεν συμφωνούν με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τις αλλαγές πολιτικής από το καταγγελία του μνημονίου στο διαπραγμάτευση και είμαστε το πιο Ευρωπαϊκό κόμμα στην Ευρώπη...

Τώρα τι γράφει ο καθένας στο FB για το μπλογκ δεν με ενδιαφέρει.Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο για να με νοιάζει τι λέει ο κάθε ανύπαρκτος ή υπαρκτός φεισμπουκάνθρωπος.Στα παπάκια μας ...