Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με αφορμή την 8η Μάρτη.


Εκδηλώσεις με αφορμή την 8η Μάρτη πραγματοποιούνται σήμερα και τις επόμενες μέρες από οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
Συγκεκριμένα:  

Στην Αττική
Σήμερα, Παρασκευή, στις 2 μ.μ., η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (αμφιθέατρο «Σάκη Καράγιωργα»).
Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο «Μεταξά», με αφορμή την 8η Μάρτη.

Το Σάββατο 7 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ. η ΚΟΒ Αυλώνα του ΚΚΕ οργανώνει πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», στο δημοτικό σχολείο Αυλώνα. 
Στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 7 Μάρτη, σύσκεψη - συζήτηση με το ίδιο θέμα, διοργανώνει και η ΚΟ Καλοχωρίου, στην αίθουσα της κοινότητας Καλοχωρίου, στις 18.30, με ομιλήτριες τη Σοφία Καλαντίδου, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος της ένωσης εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και την Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτή του ΚΚΕ στη Β' Θεσσαλονίκης.
Στην Αχαΐα 
Το Σάββατο 7 Μάρτη, στις 6 το απόγευμα η Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη στα νέα γραφεία του Κόμματος, (Βασ. Κων/νου 119, στον 1ο όροφο). 
Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 10 το πρωί η Τομεακή Οργάνωση Υπαίθρου του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία και συζήτηση με τις εργαζόμενες στο εργοστάσιο κατεψυγμένων προϊόντων της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΑΕ στο Αίγιο με την Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Υπαίθρου Αχαΐας.
 Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: