Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για την τραμπούκικη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη.

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, στις 7/6/2012, από τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπου ήταν προσκεκλημένη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Ηλ. Κασιδιάρης είχε επιτεθεί με βρισιές στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρ. Δούρου ενάντια στην οποία εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό. Ο τραμπούκος χρυσαυγίτης έσπρωξε, στη συνέχεια, την Λιάνα Κανέλλη και τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.
Σε βάρος του προφυλακισμένου, σήμερα, χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλ. Κασιδιάρη είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη από την Εισαγγελία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Να σημειωθεί ότι στο κατηγορητήριο σημειώνεται πως «ο κατηγορούμενος (σ.σ. ο τραμπούκος χρυσαυγίτης) επιτέθηκε στην παθούσα Κανέλλη Λιάνα και με γροθιές της κατάφερε επανειλημμένα ισχυρά χτυπήματα στο πρόσωπο, προκαλώντας της εκτεταμένες εκχυμώσεις ζυγωματικής χώρας και αυχενικό άλγος. Εκ του τρόπου τέλεσης της πράξης, δε, και των σημείων του σώματος που χτυπήθηκε η παθούσα (κρανίο και πρόσωπο) μπορούσε να προκληθεί βαριά σωματική της βλάβη».
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: