Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα του ΠΑΜΕ στα συνδικάτα και την εργατική τάξη του Πακιστάν.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που εκπροσωπεί το Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα της Ελλάδας εκφράζει τα Συλλυπητήρια και την στήριξη του, στα Συνδικάτα και την Εργατική Τάξη του Πακιστάν για την δολοφονική επίθεση ενόπλων εναντίον μικρών παιδιών στο σχολείο του Πεσαβαρ.

Η δολοφονία των μικρών μαθητών είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του ιμπεριαλισμού στην περιοχή που αρχικά χρηματοδότησε τις ομάδες των Ταλιμπάν ενάντια στην Σοβιετική Ένωση, ενώ σήμερα αξιοποιούνται ως άλλοθι για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών της περιοχής. Τα δάκρυα των ΗΠΑ  των Νατοϊκών Συμμάχων τους, αλλά και της Κυβέρνησης του Πακιστάν είναι υποκριτικά αφού είναι άμεσα υπεύθυνοι για την τραγωδία που ζει ο Πακιστανικός λαός.  Τα χέρια τους είναι βαμμένα με αίμα.

Η εργατική τάξη της Ελλάδος καταδικάζει τις πολιτικές που  μπλέκουν τους εργαζόμενους στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, που κρατούν τον ελληνικό λαό δέσμιο του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Πρέπει να απομονωθούν οι δυνάμεις αυτές στο συνδικαλιστικό κίνημα όπως η ΣΕΣ και η ITUC,  που στήριξαν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή και το σχέδιο των HΠA για την Μεγάλη Μέση Ανατολή. Να καταδικαστούν οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν τη συμμετοχή της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Το ΠΑΜΕ έχει στενούς, αδερφικούς δεσμούς με τα αγωνιστικά συνδικάτα του Πακιστάν, με βαθιά σχέση αλληλεγγύης μεταξύ των οργανώσεων μας, στους κοινούς μας αγώνες μέσα από την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.
Σε αυτή την δύσκολη στιγμή το ΠΑΜΕ στέκεται δίπλα σας.

Πηγή : ΠAME

Δεν υπάρχουν σχόλια: