Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Συμεών Κεδίκογλου "φλέρταρε" με τους νεο-ναζί της Χρυσής Αυγής καταψηφίζοντας την άρση της ασυλίας του Γερμενή ,επιβεβαιώνοντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Επιβεβαιώθηκαν από τα πρακτικά της Βουλής οι Οικολόγοι Πράσινοι και μένει να δούμε την αντίδραση του λαλίστατου υφυπουργού Παιδείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ


 σελίδα 14254 από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 9ης Ιουλίου


Επιστολή προς τον υφυπουργό Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου απέστειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, με την οποία τον καλούν ή να διαψεύσει άμεσα δημοσιεύματα που τον κατονομάζουν ότι ύστερα από εισαγγελικό αίτημα περί συμμετοχής του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Γερμενή στην επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, ψήφισε κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του, ή να παραιτηθεί από την υπουργική θέση. 


Αναλυτικά η επιστολή: 

Κύριε Κεδίκογλου,

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεστε να είστε ένας εκ των δύο βουλευτών που την Τρίτη, 9 Ιουλίου, ψήφισαν κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του χρυσαυγίτη Γερμενή ο οποίος κατηγορείται για τη γνωστή σε όλους μας -καθώς από οπτικοακουστικό υλικό αποδεικνύεται - επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη.


Ασφαλώς, αντιλαμβάνεστε πως όποιος θεωρεί την πολιτική βία -πόσο μάλλον με απόπειρα τραβήγματος όπλου- "άσκηση κοινοβουλευτικών καθηκόντων" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεχίσει να προΐσταται της Ελληνικής Παιδείας.

Σας καλούμε, εφόσον δεν διαψεύσετε άμεσα τα δημοσιεύματα, να παραιτηθείτε από τη θέση του Υφυπουργού Παιδείας, υπενθυμίζοντάς σας πως σ' ένα ευνομούμενο κράτος το ελάχιστο που οφείλει να κάνει μέλος υπουργικού συμβουλίου είναι να καταδικάζει τη βία λόγω και έργω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: