Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!
ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας ένα πράγμα δείχνει. Ότι η εξουσία μη έχοντας άλλο τρόπο υπερασπίζεται την πολιτική της με την καταστολή, τις συλλήψεις και τα δικαστήρια.
Μετά τις επιθέσεις στις σχολές και στα στέκια νεολαίας, στις καταλήψεις και την επιστράτευση των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σειρά είχε και το ΠΑΜΕ. 
Στέλνει μήνυμα ότι με τις λέξεις κατάληψη  και ανομία εννοεί τα πάντα.
Ακόμη και όταν αυτό αφορά συμβολικές ενέργειες εργαζόμενων σαν και αυτή του ΠΑΜΕ που έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του Βρούτση σε σχέση με τους συνταξιούχους. Είναι ικανοί ακόμη και στοιχεία να κατασκευάσουν σαν τις φωτογραφίες από τα δήθεν κατεστραμμένα γραφεία του υπουργείου για να στηρίξουν τα όργανά τους σαν τον ΣΚΑΪ την προπαγάνδα τους. Στόχος τους να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. Δεν είναι τυχαίο ότι το χτύπημα αυτό έγινε εν όψη των αυριανών απεργιακών κινητοποιήσεων των  υγειονομικών, των ναυτεργατών, της ΔΕΗ και των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Το χτύπημα ήταν ιδιαίτερα άγριο, τραυματίστηκαν αγωνιστές, προσήγαγαν 35 άτομα και αύριο το πρωί θα περάσουν από αυτόφωρο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης έτρεξαν σε συμπαράσταση αγωνιστές από άλλες κινητοποιήσεις που ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα.
Μέχρι πριν λίγο αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στη ΓΑΔΑ όπου ανακοινώθηκε η μεταφορά των συλληφθέντων το πρωί στο αυτόφωρο. Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως.
Στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια καλεί και η Ταξική Πορεία στις 8:30. 
Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: