Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Χρυσαυγίτικες αθλιότητες κατά του Μ. Θεοδωράκη.Άρθρο του Ριζοσπάστη.

Σε απαράδεκτη φραστική επίθεση κατά του Μίκη Θεοδωράκη προχώρησαν 

οι νεοναζί της 

Χρυσής Αυγής με αφορμή δηλώσεις του εναντίον τους, με τις οποίες τους 

χαρακτήρισε 

«ναζιστές και καρκίνωμα». 


Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, τα φασιστοειδή τον κατηγορούν, μεταξύ άλλων, ότι «είναι γραφικός» και ισχυρίζονται προκλητικά ότι επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή γιατί «στη δύση του βίου του, θέλει να βρίσκει κάθε τρόπο για να εμφανίζεται στο προσκήνιο».
Πρόκειται για μια ακόμα χυδαία προβοκατόρικη επίθεση των υμνητών και ιδεολογικών απογόνων του Γκέμπελς, που εντάσσεται στα γενικότερα προπαγανδιστικά σχέδια του φασιστικού μορφώματος με στόχο να αποπροσανατολίσει τα λαϊκά στρώματα για το ρόλο του ως γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος.

2 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Οι φυσικοί και ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των γερμανοντυμένων και γερμανοτραφών συνεργατών των ναζιστικών στρατευμάτων Κατοχής, οι υμνητές και απολογητές του Μεταξά, της στρατιωτικοφασιστικής χούντας, των εθνοπροδοτών της μαρτυρικής Κύπρου, που σαν πειθήνια όργανα των Τούρκων και των Αμερικανών προστατών τους και αφεντικών τους οργάνωσαν το πραξικόπημα (μέρες που είναι...) κατά του Μακάριου, δίνοντας έτσι το πρόσχημα για την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου, βρωμίζουν μόνο και με την παρουσία τους τον αέρα που αναπνέουμε και είναι αναμφίβολα και ΠΑΝΟΥΚΛΑ και ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, όπως ακριβώς τους χαρακτήρισε ο μεγάλος Μίκης...
Θάνατος στους χιτλεροφασίστες
Θάνατος στο Φασισμό και τον Καπιταλισμό, που τον γεννά και τον αναπαράγει μέσα από τις κρίσεις του, για να αποτελέσει το δεξιό δολοφονικό οπλισμένο χέρι της αστικής τάξης. Ας ετοιμάζουμε την ν έ α ΟΠΛΑ !!!
Σπύρος

Matrix1917 είπε...

Σπύρο ,τώρα έχουν ονοματεπώνυμο
Τους ξέρουμε θα τους τσακίσουμε
Τόσο καιό κρυβόντουσαν τα ναζιστικά ερπετά στη ΝΔ το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ
Κανένα έλεος στους φασίστες