Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πανικός στο ακροδεξιό antinews.gr από την άνοδο της νεοναζιστικής Χ.Α.Θερίζει ότι έσπειρε ο επαγγελματίας αντικομμουνιστής και φασίστας Φαήλος Κρανιδιώτης ! Σχόλιο του Red Star.

Σε κατάσταση υστερίας το δεξί χέρι του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης ! 

"Η Καμίνεια λογική στρατολόγος της Χρυσής Αυγής" είναι o  τίτλος του άρθρου που υπογράφει στην δεξιά εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία", ο Φ.Κρανιδιώτης και αναδημοσιεύει το κατακίτρινο antinews.gr ,που έχει χορηγό τη Ν.Δ.


Ξεκινά με την γνωστή αντιΚΚΕ εμμονή του γράφοντας : 
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974 ξεδόντιασε το ΚΚΕ νομιμοποιώντας το. Το αποστέρησε από την μυστηριώδη αίγλη της παρανομίας, το φωτοστέφανο του αδικημένου. Δεν κυνηγούσε τις εκδηλώσεις του γιατί έσπειραν ταξικό μίσος.

Ο αρθογράφος αφού βγάζει την χολή του για το ΚΚΕ που συνεχίζει να αποτελεί το μόνο σοβαρό αντίπαλο του συστήματος, γράφει το πόνο του για την άνοδο της Χ.Α. που στερεί από τη Ν.Δ. εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Βέβαια ο ίδιος σε άλλα κείμενα του στο site του ,αποδεικνύεται ακόμα χειρότερος ρατσιστής και από τον Κασιδιάρη, αλλά βέβαια αυτό είναι άλλη υπόθεση.Τώρα κινδυνεύει να χάσει την καρέκλα του, να χάσει τα ψηφαλάκια του.Χάνει τους ψηφοφόρους του που αφού τους είχε μπολιάσει με αντικομμουνισμό και ξενοφοβία, πηγαίνουν στους πιο ορίτζιναλ φασίστες και ρατσιστές, την εγκληματική  ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου.

Και άλλοι αρθογράφοι του antinews.gr βλέποντας τον κίνδυνο η Ν.Δ. να πάρει ποσοστά Μάη 2012 ,κάτω από 20 % δλδ, ψάχνουν να λύσεις να αντιμετώπισουν τους πολιτικούς συγγενείς τους.

7 μέτρα για την ανριμετώπιση της Χ.Α. είναι ένα ακόμα κείμενο απελπισίας.
Και στα σχόλια από κάτω, επαγγελματίες σχολιαστές της Ν.Δ. και της Χ.Α. με αντικομμουνιστικές ιαχές, πλακώνονται για το ποιος είναι μεγαλύτερος φασίστας !

Σωκράτης είπε:
Άμεση απέλαση 1,5 εκ…Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα..
Να η λύση του "Δημοκρατικού" Νεοδημοκράτη ! 
Με αυτούς τους πανικόβλητους εξαρτημένους από την ψηφοθηρία και ανόητους πολιτικούς αντιπάλους το Κ.Κ.Ε. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η ώρα πλησιάζει σύντροφοι που θα τσακίσουμε κάθε φασίστα ,είτε της Ν.Δ. είτε της Χ.Α. ,υπάρχει τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στο λαό του Κ.Κ.Ε και τους άθλιους απογόνους των Γερμανοτσολιάδων.

Ο σοσιαλιστικός δρόμος που ακολουθεί το Κ.Κ.Ε είναι στενός, αλλά θα οδηγήσει στον θριάμβο του λαού, ο δρόμος των φασιστών και των άλλων αστικών κομμάτων θα αρχίσει να κομματιάζεται γιατί έχει φτιαχτεί από σαθρά υλικά που δεν αντέχουν μέσα στο χρόνο.

Οι αληθινοί  αγωνιστές πατριώτες είναι τα μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ ,οι βουλευτές του και όσοι δίνουν από θέσεις ευθύνης μέσα από το κόμμα μια μάχη δύσκολη, αλλά τίμια.Μια μάχη για τον φτωχό λαό της Ελλάδας, και όχι για τους ολιγάρχες που μόνη πατρίδα και θρησκεία έχουν το χρήμα.Και ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο νέος Γ.Γ. του ΚΚΕ έχει το πολιτικό ήθος και τις γνώσεις να μας οδηγήσει σε νίκες ! Πίστη στην ηγετική ομάδα του ΚΚΕ και αγωνιστικότητα σύντροφοι και θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα ! 

Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ !

Red Star


1 σχόλιο:

Αντιφών είπε...

Σύντροφοι, μην ψαρώνετε με τα όσα γράφει ο Προβοκάτορας Μπούλης!