Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η έκθεση της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή».


Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η έκθεση της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» και θα φιλοξενηθεί στις 25, 26 και 27 Γενάρη στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 25 Γενάρη στις 6.30 το απόγευμα.



Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις.

-- Παρασκευή 25 Γενάρη, στις 7 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του ΚΣ της ΚΝΕ «Κομματικός - Επαναστατικός Τύπος». Ομιλητής Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ και απαγγελίες ποιημάτων.
-- Σάββατο 26 Γενάρη, στις 6 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση του χρονικού του ηρωικού αγώνα των χαλυβουργών. Ομιλητής Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Κυριακή 27 Γενάρη, στις 11 π.μ., εκδήλωση με θέμα «Νέοι δρόμοι στην ενημέρωση, νέοι δρόμοι στην χειραγώγηση». Ομιλητής Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.
Στη διάρκεια της έκθεσης θα γίνουν οργανωμένες ξεναγήσεις ενώ στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι: Την Παρασκευή 25/1 από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σαββατοκύριακο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ..
Σε άλλες πόλεις
Εκδηλώσεις με αφορμή τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» διοργανώνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας:
  • Τετάρτη 23 Γενάρη, στην Κοζάνη, στις 5.30 μ.μ., εκδήλωση της ΟΒ Μαθητών στα γραφεία της ΚΝΕ.
  • Παρασκευή 25 Γενάρη, στη Μυτιλήνη, με θέμα «Επαναστατικός Τύπος - αναντικατάστατο όπλο στα χέρια των κομμουνιστών, κάθε νέου που παλεύει στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά», στις 8 μ.μ., στο θεατράκι του Φιλοτεχνικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΦΟΜ). Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».
  • Σάββατο 26 Γενάρη:
-- Στην Αμφισσα, με θέμα «επαναστατικός - κομματικός τύπος», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πλατεία Κεχαγιά.
-- Στην Κοζάνη εκδήλωση των ΟΒ του ΤΕΙ, στα γραφεία της ΚΝΕ.
-- Στην Καστοριά, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ.
  • Σάββατο 2 Φλεβάρη:
-- Στην Πάτρα, με θέμα «Επαναστατικός Τύπος - Οπλο στα χέρια των κομμουνιστών, κάθε νέου που παλεύει στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (Προσφυγικά).
-- Στη Λιβαδειά, στην αίθουσα του ΕΣΥΝ. Στις 12 το μεσημέρι μαθητική εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο και Ενημέρωση» και στις 6.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επαναστατικός Κομματικός τύπος» και πολιτιστικά δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: