Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ενημέρωση από την μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη και στη συνέχεια στην ισραηλινή πρεσβεία



Μετά τις αλεπάλληλες διαμαρτυρίες και την επιμονή του ΚΚΕ, ο δρόμος άνοιξε, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι οι διαδηλωτές να συνεχίσουν την πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

Αποφασισμένοι, προχωράνε μαχητικά, για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα ιμπεριαλιστικά σχέδια για πόλεμο ενάντια στους Παλαιστίνιους, να στείλουν σαφές μήνυμα ότι θα χαλάσουν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για εμπλοκή σε αυτές τις δολοφονικές επιχειρήσεις.
Τώρα στην ισραηλινή πρεσβεία η κεφαλή της πορείας του ΚΚΕ. Κόντρα στην παρουσία πλήθους αστυνομικών δυνάμεων, η διαδήλωση, συγκροτημένα και αποφασιστικά προχωρά μπροστά.

Πιο πριν στις 7 το απόγευμα ο Θανάσης Παφίλης έκανε την ακόλουθη δήλωση μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία :
"Κάναμε διάβημα στο υπουργείο δημόσιας τάξης και η απάντηση που πήραμε ήταν να μην αφήσουν την πορεία να προχωρήσει. Θέλουμε παράλληλα να καταγγείλουμε τη διαρροή που γίνεται προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης απο την πλευρά του υπουργείου ότι θα επιτρέψει στο μπλόκ του ΚΚΕ να περάσει. Η δική μας θέση είναι ότι πρέπει να περάσει όλη η πορεία ανεξαίρετα να διαδηλώσουμε έξω απο την ισραηλινή πρεσβεία. Παραμένουμε στη θέση μας και επιμένουμε και το λέμε και δημόσια να αλλάξει απόφαση και η αστυνομία και η κυβέρνηση και να επιτρέψει στην πορεία να διαδηλώσει έξω απο την ισραηλινή πρεσβεία."

ΠΗΓΗ- WWW.902.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: