Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012- Η Ελλάδα απέσπασε ηρωική ισοπαλία 7-7 με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία , στο γουότερ πόλο ανδρών.Του Matrix.

Του Μatrix

Εντυπωσιακή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας πόλο που απέσπασε ισοπαλία από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Όπως και στο πρώτο ματς με τους Κροάτες η εθνική ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.Το ημίχρονο έληξε 3-3 ,ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο οι Ιταλοί γύρισαν το ματς και προηγήθηκαν με 6-5.
Όλοι σκέφτηκαν το κακό τέταρτο οκτάλεπτο του πρώτου αγώνα απέναντι στην Κροατία που μας οδήγησε στην ήττα.
Αυτή την φορά η εντυπωσιακή άμυνα και τα 2 κρίσιμα γκολ της ισοφάρισης με τον Γιάννη Φουντούλη το 6-6 και τον Χρήστο Αφρουδάκη το 7-7, έφεραν την πολυπόθητη ισοπαλία.Μένουν ακόμα 3 ματς , με το Καζακστάν και την Αυστραλία που πρέπει να κερδίσουμε καθώς και το τελευταίο δύσκολο ματς με την Ισπανία.Στην πρώτη αγωνιστική η Ελλάδα έχασε από την Κροατία με 8-6, η Ιταλία 8-5 την Αυστραλία και η Ισπανία διέσυρε με 14-6 το Καζακστάν.Σήμερα οι Κροάτες επικράτησαν 8-7 της Ισπανίας και οι Αυστραλοί με 7-4 του Καζακστάν.

'Ετσι στην βαθμολογία μόνη πρώτη είναι η Κροατία με 6 βαθμούς,ακολουθεί η Ιταλία με 4 βαθμούς, Ισπανία και Αυστραλία με 3 ,Ελλάδα με 1 και το Καζακστάν χωρίς πόντο.

Προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες του ομίλου, αλλά είναι σημαντικό για την Εθνική μας να αποφύγει την 3η ή4η θέση για να μην αντιμετωπίσει στην οκτάδα μια από της 2 πρώτες πανίσχυρες ομάδες του άλλου ομίλου,Σερβία ή Ηνωμένες Πολιτείες.Ασφαλώς στον δεύτερο όμιλο υπάρχει και το ισχυρό Μαυροβούνιο αλλά και η Ουγγαρία που αν και δεν ξεκίνησε καλά παραμένει μια δύναμη στο χώρο του πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: