Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Διακαναλική συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα (Video) - «Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε κυβέρνηση θα ακύρωνε τον ιστορικό του ρόλο»




Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση με μια λαθεμένη γραμμή και στην οποία δεν θα εμπιστεύεται αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή, σημαίνει ακύρωση του ιστορικού του ρόλου, ανέφερε η γγ της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, στην εν εξελίξει διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Περισσό.
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ θα ασκήσει την ιστορική του ευθύνη μέσα στο λαϊκό κίνημα, σε συνθήκες οξυμένης καπιταλιστικής κρίσης, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και υπογράμμισε ότι το κόμμα έχει την εμπειρία αντιμετώπισης τόσο της τρομοκρατίας και του φόβου που θα ενσπείρει μια κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και της απογοήτευσης που θα ενσπείρει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον η κ. Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ έχει την ιστορική ευθύνη συμβολής στην οργάνωση του λαού «ώστε να μην τα χάσει όλα» και διευκρίνισε ότι μιλά για μαζική οργάνωση και πολιτικοποίηση του κινήματος στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός κοινωνικοπολιτικού μετώπου, ενώ επισήμανε ότι το κόμμα έχει την πείρα ώστε να αντιμετωπίσει προβοκάτσιες και να ανταπεξέλθει το ίδιο και το λαϊκό κίνημα «και στις ανηφόρες και στις κατηφόρες».

ΠΗΓΗ-WWW.ERT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: