Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις 17 Ιουνίου είναι συνένοχοι του Κασιδιάρη.Εκατοντάδες Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι επικρότησαν στο διαδίκτυο τον φασίστα !Επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

Είχα αναφερθεί με σχόλιο μου στις 17 Μάη στους σκατόμυαλους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.




To σχόλιο αυτό μου υπήρξε η αφορμή για να γεμίσει το ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο με απειλητικά μηνύματα υποστηρικτών των "ελλήνων" νεοναζί. Μια τακτική εκφοβισμού που χρησιμοποιούν οι καλοί νοικοκυραίοι πατριώτες της άκρας δεξιάς εδώ και χρόνια.Ας συνεχίσουν να ρίχνουν το δηλητήριο τους όλοι αυτοί, αν νομίζουν ότι θα σταματήσουμε να τους ξεσκεπάζουμε.

Αυτό που είδαμε στις τηλεοράσεις μας σε ζωντανή μετάδοση είναι ένα γεγονός που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει.Ένας βουλευτής και εκπρόσωπος κόμματος , δημόσια σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης, αφού αποκάλεσε μπορντέλο την βουλή περιέλουσε με νερό την Ρένα Δούρου και ξυλοφόρτωσε την δημοφιλέστερη Ελληνίδα βουλευτή του Κ.Κ.Ε ,Λιάνα Κανέλλη.

Ακολούθησε ένα κύμα συμπαράστασης προς το νεοναζιστή Κασιδιάρη , από πλήθος πολιτών στο ίντερνετ, ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αλλά και της Ν.Δ.


Κάποιοι από αυτούς επιβράβευσαν και κάλεσαν και άλλους Χρυσαυγίτες να πράξουν βίαια ενάντια σε πολιτικούς της αριστεράς και ενάντια σε πολίτες.Κάποιοι άλλοι κουτοπόνηροι έκαναν ανόμοιες συγκρίσεις μιας πράξης βίας σε πολιτικό πάνελ ,από κορυφαίο στέλεχος κόμματος ,με γιαουρτώματα πολιτικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ. από αγανακτισμένους πολίτες (ανάμεσα τους και ακροδεξιούς σε μερικές περιπτώσεις).'Αλλοι μιλούσαν για την βιαιότητα των  "αναρχικών". Λοιπόν άθλιοι προβοκάτορες και θαυμαστές των νεοναζί-φασιστών αυτό το γεγονός σα ξεσκέπασε όλους !

Το νέο σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως όλοι αυτοί , αλλά κυρίως όσοι ρίξουν ξανά ψήφο στην Χρυσή Αυγή θα είναι συνένοχοι αυτού του αλήτη Κασιδιάρη. Και όταν έρθει η ώρα πρέπει να λογοδοτήσουν στον λαό για την υποστήριξη τους σε εγκληματίες ρατσιστές και φιλοχουντικούς πολιτικούς.  Παραθέτω   άρθρο με δηλώσεις του Μιχαλολιάκου υπέρ της Χούντας του 1967:

 Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στην ομιλία που παραχώρησε την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο, στις οποίες διεμήνυσε με στόμφο ότι «επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και επταετίας η Ελλάδα ευημερούσε».


Ο κ. Μιχαλολιάκος δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή τη φράση και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, η χώρα αυτή ποτέ δεν κατάφερε κάτι σωστό μέσα από τις εκλογές». ( http://www.zougla.gr/politiki/article/iper-tis-xountas-o-mixaloliakos)


Φασίστες Χρυσαυγίτες , θα σας τσακίσουμε (όταν έρθει η ώρα και θα έρθει πολύ σύντομα), όποια ηλικία και αν έχετε, άνδρες και γυναίκες.Οι υμνητές του Χίτλερ δεν θα έχουν ξανά την ευκαιρία τους.Δεν είναι απειλή, είναι υποχρέωση του δημοκρατικού Ελληνικού λαού.

Red Star


6 σχόλια:

jorje7 είπε...

Λοιπον συνοπτικα
Οποιος γουσταρει,επικροτει δικαιολογει κλπ εγκεφαλοκαμμενα ζωα που λατρευουν τους ΝΑΖΙ και τα εθνοπροδοτικα ταγματα ασφαλειας και γρονθοκοπουν γυναικες, τρεχουν στα χωραφια να σωθουν αφου πρωτα τραμπουκισουν κοπελες εργαζομενες στον αντεννα οτι θα φερουν αλλους 100,κρυβονται σαν τελειωμενες επι μερες κλπ ...τους ευχομαι
η κορη τους/αδερφη τους/ξαδερφη τους/ανιψια τους/ κλπ να βρει εναν κασιδιαρη αφου τον γουσταρουν τοσο πολυ


Υποκριτες ρεεεεεεεεεε

Εχω βαρεθει να ακουω δηθεν καταδικαζουμε την βια ναι οκ αλλα αυτηνης καλα της εκανε
Ρε πανιβλακες
ειστε ηδη φασιστες και δεν το εχετε καταλαβει

Αντε λοιπον ολοψυχη ευχη μου η κορη σας με εναν κασιδιαρη

Και οσες γυναικες επικροτουν τους ευχομαι να πραγματοποιηθει το ονειρο τους


υγ.Εαν ο ψυχοπαθης αυτος κρυβεται και τρεχει στην πρωτη στραβη...φαντασου τσα πραγματικα δυσκολα
Και καποιοι λωβοτομημενοι θελουν να αναθεσουν σε αυτους την σωτηρια του Ελληνικου λαου...ε οχι ρε δεν βγαζω κανεναν λαο αθωοο

Μεριδα του αποτελειται απο ηλιθιους.-

Unknown είπε...

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά συνιστώ ψυχραιμία σε όλους. Για την ώρα νομίζω ότι πρέπει ο καθένας να ακολουθήσει την επίσημη πολιτική γραμμή του κόμματός του κι αυτό γιατί τα κόμματα της Αριστεράς έχουν μια συσσωρευμένη συλλογική πολιτική πείρα που δεν έχει ο καθένας μας ξεχωριστά ως άτομο. Ως προς την αντιμετώπιση των φασιστικών προκλήσεων έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, τον Σύριζα και την Ανταρσία για να αναφέρω τα 3 κυριότερα.

Red Star είπε...

gavros gr

Στη εγκληματική λέσχη φίλων του Χίτλερ και υμνητών της χούντας του 1967 η απάντηση είναι μία: Πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα πριν είναι αργά.

Οι παππούδες μου βασανίστηκαν από τους ναζί και τους ελληνόφωνους συνεργάτες τους. Ο Θείος μου βασανίστηκε απάνθρωπα στα κρατητήρια της χούντας.

Δεν θα περιμένουμε να αποκτήσουν δύναμη και να γίνουμε σαπούνια φίλε gavre gr.

Καμιά ανοχή στους νεοναζί.

Αυτό το φασιστικό μόρφωμα θα πρέπει να εξαφανιστεί από την Ελλάδα...

Unknown είπε...

Δε νομίζω πως διαφωνούμε ως προς τους φασίστες. Εξ άλλου αυτό που είπα εγώ είναι ν' ακολουθήσουμε την επίσημη γραμμή των κομμάτων της αριστεράς. Εκτός κι αν νομίζεις ότι οι προσωπικές μας αντιδράσεις έχουν περισσότερη αξία από την άποψη του “συλλογικού υποκειμένου”.
Στο ότι “το φασιστικό μόρφωμα θα πρέπει να εξαφανιστεί...” συμφωνώ απόλυτα, όπως κι οι περισσότεροι μη-φασίστες. Αυτό είναι το πρώτο κι εύκολο βήμα. Αν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπάκι και να εξαφανίσω το φασισμό να είσαι σίγουρος πως θα το έκανα. Το δεύτερο, και σημαντικότερο, είναι το πως. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα κι η πραγματική, σκληρή δουλειά.

Red Star είπε...

@gavros gr

Όχι δεν διαφωνούμε καθόλου.Εννοείται θα ακολουθήσουμε την επίσημη γραμμή των κομμάτων της αριστεράς !

Λεκτικά όμως, ας πούμε, πρέπει να απαντάμε στις εκατοντάδες προκλήσεις τους πχ στο διαδίκτυο.Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να φαίνονται γίγαντες και εμείς νάνοι.

Τουλάχιστον να μην κερδίζουν πόντους στους άσχετους και ουδέτερους με την αισχρή προπαγάνδα τους...

Unknown είπε...

Red Star
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Φυσικά κι εξυπακούεται ότι πρέπει παντού είτε στις άμεσες κοινωνικές μας συναναστροφές είτε στο κοινωνικά δίκτυα, του Internet, να μιλάμε και να γράφουμε συνέχεια, όσο γίνεται περισσότεροι για να μην αφήσουμε τους φασίστες να φαίνονται ότι είναι πολλοί και κυριαρχούν.
Μ' αφορμή το περιστατικό του Κασιδιάρη είδα, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, να ξεπροβάλλουν και να εκδηλώνονται διάφορες φασιστοειδείς τάσεις από ανθρώπους που πριν δεν τους είχες για τέτοιους. Δε μιλώ για φίλους, ούτε για καθαρόαιμους φασίστες, αλλά για συναδέρφους στους χώρους δουλειάς, στις παρέες, στη γειτονιά μας κλπ. Το γενικό μου επιχείρημα είναι πως “Δεν καθαρίζεις τ' απόσκατα με τα σκατά” κι ότι “πρέπει να 'σαι πολύ κακομοίρης για να περιμένεις ότι θα σε σώσει ο Μιχαλολιάκος ή ο Κασιδιάρης που έχουν μείνει στα μέσα του δρόμου της εξέλιξης από τον πίθηκο στον άνθρωπο”.
Για να το ευθυμήσουμε όμως και λίγο πολύ ωραία τους τα λέει ο Σίλας στο
http://youtu.be/NdXRUwDQU6U