Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ένα μικρό σχόλιο για την είσοδο των Χρυσαυγιτών στην βουλή. Του Red Star.


Οι σκατόμυαλοι θαυμαστές του Χίτλερ, η νέα στρατιά των ναζί στην Ελλάδα "ορκίστηκαν" σήμερα στην Ελληνική βουλή. Με  περίσσεια αλαζονεία οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής έλεγαν στους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους ότι σε ένα μήνα θα είναι 50  ! 

Στρογγυλοκάθισαν πριν από όλους στις καρέκλες του κοινοβουλίου. 

Ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μίμης Ανδρουλάκης ,συμβολικά απείχε από την ορκωμοσία και θα ορκιστεί αύριο μόνος του.Παρά τις τεράστιες πολιτικές διαφωνίες μαζί του , τον συγχαίρω για την πράξη του.


Εχθροί της πατρίδας και του ελληνικού λαού δεν είναι μόνο οι φιλοχιτλερικοί βουλευτές αλλά και οι εκατοντάδες χιλιάδες ανεύθυνων και ηλίθιων πολιτών που τους ψήφισαν.

Κανένα συγχωροχάρτι σε όσους με την ψήφο τους έστειλαν στην βουλή τους Χρυσαυγίτες.

Έχουν μια ΜΟΝΟ μια ευκαιρία να διορθώσουν την ψήφο τους την επόμενη φορά.

Διαφορετικά να γνωρίζουν όλοι από τα 18χρονα καλόπαιδα του Λυκείου ,τους αστυνομικούς και φαντάρους μέχρι τους ηλικιωμένους χωριάτες, ότι θα τους τσακίσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα.


Red Star



1 σχόλιο:

Red Star είπε...

Στο νεοναζί με το ψευδώνυμο An που άφησε ένα σχόλιο γεμάτο ύβρεις,έχω να του πω να φορέσει παντελόνια και να μπει με προφίλ να τα ξαναγράψει αν θέλει.

Με επιβεβαιώνει για την ηλιθιότητα των οπαδών της Χ.Α. και την αναγκαιότητα να τους τσακίσουμε αλύπητα με οποιοδήποτε τρόπο.