Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Η πρώτη σου ψήφος να είναι ανυπότακτη! Φόβισέ τους ισχυροποιώντας το ΚΚΕ!



Μαθητή, μαθήτρια,
Το ΚΚΕ απευθύνεται με εμπιστοσύνη σε εσένα που είσαι παιδί εργατικής και λαϊκής οικογένειας.
Τώρα που παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον σου, που ετοιμάζεσαι να δώσεις εξετάσεις ή να πιάσεις δουλειά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για τις οποίες δε φταις εσύ και η οικογένειά σου, τώρα καλείσαι να πάρεις και μια σοβαρή πολιτική απόφαση.
Η ψήφος είναι κι αυτή ένα όπλο. Μην το πετάς! Ιδιαίτερα σε εσένα που είσαι νέος δεν ταιριάζει η μοιρολατρία του «δεν αλλάζει τίποτα». Πριν από εσένα πολλοί νόμιζαν ότι με την αποχή τιμωρούν τους υπεύθυνους των προβλημάτων τους. Τους έλυσε τα χέρια. Αξιοποίησαν την αποχή για να παρουσιάσουν την πολιτική τους, που κάνει τη ζωή σου κόλαση, ως μονόδρομο! Αποδείχτηκε ότι ήταν τουφεκιά στον αέρα.
Το ΚΚΕ δεν παρουσιάζεται σαν σωτήρας που θα σου λύσει τα προβλήματα, δεν σου τάζει εύκολες λύσεις. Παλεύει για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής, σε καλεί να πάρεις τώρα τη ζωή στα χέρια σου.
 Αν μένεις ανοργάνωτος σήμερα, πολύ περισσότερο αύριο, θα είσαι εύκολος στόχος. Μην περιμένεις, μην τους αφήσεις να σε «δέσουν» για όλη σου τη ζωή. Διεκδίκησε όλα όσα δικαιούσαι και σου κλέβουν. Στο σχολείο και στη γειτονιά, στο πανεπιστήμιο και στη δουλειά, οργάνωσε το δικό σου αγώνα μαζί με τους συμμαθητές σου και τους συναδέλφους αύριο, με όλους τους εργαζομένους. Ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός είναι ανίκητος. Αυτό πιστεύει το ΚΚΕ και γι’ αυτό οι κομμουνιστές μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Δώσε δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που σου αξίζει, με ισχυρό ΚΚΕ!

Το ΚΚΕ παλεύει για να έρθει στην εξουσία η εργατική τάξη και ο φτωχός λαός. Είναι κομμάτι του λαού και ενάντια στα μονοπώλια, τους καπιταλιστές. Γι’ αυτό το ΚΚΕ δεν είναι «μια από τα ίδια». Δεν δέχτηκε ποτέ ότι ρεαλισμός είναι να πηγαίνεις στο σχολείο και να μην έχεις βιβλία, καθηγητές, θέρμανση, η οικογένειά σου να ματώνει για να σε μορφώσει. Να δουλεύεις σαν σκλάβος για 400 ευρώ. Δεν παζάρεψε ποτέ πόσα θα χάσεις εσύ και η οικογένειά σου. Είπε καθαρά και ξάστερα από την πρώτη στιγμή: να χρεοκοπήσει η πλουτοκρατία που έσκασε από τα κέρδη και ευθύνεται για την κρίση και όχι ο λαός.

Το ΚΚΕ το χωρίζει άβυσσος από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ:
  • Από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για τους άνεργους γονείς σου, για τους μισθούς πείνας, που σου κλείνουν το δρόμο για μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα. Είτε με αυτοδύναμες, είτε με κυβερνήσεις συνεργασίας θα συνεχίσουν την επίθεση στα δικαιώματά σου.
  • Από τα «νέα» κόμματα που τα συγκροτούν βουλευτές και πρώην υπουργοί που τσάκισαν τα δικαιώματα και το μέλλον σου. Το ΛΑΟΣ -κόμμα της προβοκάτσιας, του εθνικισμού και του αντικομμουνισμού- κυβερνούσε μέχρι χθες. Μην τους αφήνεις να σε κοροϊδεύουν.
  • Από τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει με μεγάλα λόγια για ανατροπές, αλλά εννοεί ότι οι βιομήχανοι θα γίνουν ξαφνικά φιλάνθρωποι χωρίς να συγκρουστείς μαζί τους! Ότι η ΕΕ -αυτή η λυκοσυμμαχία των μονοπωλίων- είναι κατά βάθος καλή ή ότι μπορεί να αλλάξει υπέρ των λαών. Σπέρνουν αυταπάτες.

Τιμώρησέ τους! Σε τρομοκρατούν…

Αυτοί που χρεοκόπησαν την οικογένειά σου, σου λένε ότι αν δεν τους ξαναψηφίσουμε… θα χρεοκοπήσουμε!
Ότι αν δεν έχουμε ισχυρή κυβέρνηση… θα έρθει το χάος! Αυτοί που με τις ισχυρές κυβερνήσεις έφεραν το χάος της ανεργίας, της φτώχειας, της αμορφωσιάς και της εξαθλίωσης για άλλες δυο γενιές!
Ότι αν δεν δεχτούμε να δουλεύουμε τα επόμενα 30 χρόνια με μισθούς πείνας… θα πεινάσουμε.
Ότι αν βγούμε από την ΕΕ που τσακίζει τους λαούς… θα τσακιστούμε!

Τρομοκράτησέ τους εσύ!

Μη σε απασχολεί όταν μιλάνε για ακυβερνησία. Επιδιώκουν ισχυρή κυβέρνηση για να είναι ισχυρή η επίθεση στη ζωή των λαϊκών οικογενειών, στη ζωή σου. Ό,τι χρώμα και να έχει η κυβέρνηση να είναι αδύναμη, ανίσχυρη, να έχει κοντά ποδάρια. Κόφ’ τους το βήχα με ισχυρό ΚΚΕ.

Το καινούργιο, το ριζοσπαστικό, το πρωτοπόρο που ψάχνεις, υπάρχει

Είναι έξω από τα όρια αυτού του συστήματος.
Κοίτα όσα δικαιούσαι και έχεις ανάγκη! Το δικαίωμά σου για μόρφωση χωρίς να πληρώνεις, για σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα, υγεία και ασφάλεια, το δικαίωμά σου να ονειρεύεσαι!
Ψηλά το κεφάλι! Δεν είναι η μοίρα μας να ζούμε έτσι. Σήμερα ο λαός μπορεί να ζήσει καλύτερα γιατί η Ελλάδα έχει μεγάλες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες, γιατί οι εργαζόμενοι παράγουν αμύθητο πλούτο.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αφεντικά! Ο λαός μπορεί να οικοδομήσει τη δική του εξουσία, να παράγει για τις δικές του ανάγκες και όχι για τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων! Με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ!

Με ισχυρό ΚΚΕ κι εσένα στον αγώνα, υπάρχει λύση!

2 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Πώς λέει το τραγούδι:
"Μια καλημέρα είν΄αυτή πες την κι΄ας πέσει χάμω"...
Έτσι και γω λέω, πες εσύ τις ευχές σου και που ξέρεις, μπορεί και να πιάσουν.
Έτσι και επειδή δεν μου έρχονται άλλες ευχές, λέω καλή δύναμη κουράγιο για αγώνες αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς και...

Καλή Ανάσταση! !

Matrix1917 είπε...

Και καλή επανάσταση ! :-)