Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γκάλοπ της VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα». Ν.Δ. 22,5 % -Κ.Κ.Ε 12,5 % -ΠΑ.ΣΟ.Κ 12,5 %-ΣΥ.ΡΙΖ.Α 12 %-ΔΗ.ΑΡΙ.11,5 %-ΑΝΕΞΑΡ.ΕΛΛΗΝΕΣ 11 %.Σχόλιο του Red Star.


Δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα»

Με την υπενθύμιση ότι η VPRC και η Public Issue κάνουν εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος βάση μιας πρόθεσης ψήφου που δεν μας την φανερώνουν ποτέ έχομε τα ακόλουθα αποτελέσματα :



Στις 30 Μαρτίου θα ανεβάσω και την δική μου εκτίμηση ψήφου.Σε αυτή θα συμπεριλαμβάνεται και το κόμμα της Κοινωνικής Συμφωνίας που με τα πρώτα στοιχεία αγγίζει το 3 % στην Αττική και ξεπερνά το 2 % πανελλαδικά.Επίσης να επισημάνω πως το κόμμα του Πάνου Καμμένου πάει καλά έχει ρεύμα και κατατρώει τις σάρκες της Ν.Δ-ΛΑ.Ο.Σ αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ξεπερνά το 7% ! Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα, στην πορεία θα το δούμε.Πρόκειται για το γνωστό φούσκωμα των νέων κομμάτων που οι δημοσκόποι δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μια τηλεφωνική αντίδραση απογοητευμένων ψηφοφόρων.Βρε παιδιά της VPRC λίγο σεβασμό στους πολίτες ! Τι θα λέτε μετά τις εκλογές ;


Δείτε εδώ http://kke4ever.blogspot.com/2012/03/to-9o-red-star-409-107.html το πολιτικό βαρόμετρο που δημοσίευσα στις 15 Μαρτίου.


Red Star

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Εμείς εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση που έγινε Και είναι στα χέρια της νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ Και η οποία παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον Αλλά συγχρόνως και μεγάλου τρόμο στην Ευρωπαϊκή Ένωσή και στο ΔΝΤ ΔΕΙΑΒΑΣΤΕ !
http://skopelos-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_5448.html

Matrix1917 είπε...

Όλα παίζουν !
Ο Χρυσοχοίδης δεν θέλει τώρα εκλογές
Στη ΝΔ τους έχει πιάσει πανικός τις τελευταίες μέρες
Να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη