Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΟΛΟΙ σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ. Στο Σύνταγμα, στις 6.30 μ.μ., η συγκέντρωση της Αθήνας, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.


ΟΛΟΙ σήμερα στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ.


Να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις που διοργανώνει σήμερα, Τρίτη, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα καλεί τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα το ΚΚΕ, με κεντρικό σύνθημα «Οχι στη δανειακή σύμβαση - Δε θα ζήσουμε με αλυσίδες».
Στη συγκέντρωση της Αθήνας, στις 6.30 μ.μ., στο Σύνταγμα, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Την ίδια ώρα, στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητιέται η νέα δανειακή σύμβαση, με την οποία η συγκυβέρνηση, η τρόικα και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας θέλουν να δέσουν χειροπόδαρα το λαό για τα επόμενα 30 χρόνια.
Για τις 7 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση του ΚΚΕ και στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα Βενιζέλου.
Στο κάλεσμά του το ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ελάτε να ακούσετε τη φωνή του ΚΚΕ, την πρότασή του για το πώς θα βγούμε από τη σημερινή τραγική κατάσταση. Κλείστε τ' αυτιά σας στους διάφορους "σωτήρες" που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Κλείστε τ' αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του. Ακούστε προσεκτικά τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση.
Εμπρός τώρα με το ΚΚΕ! Στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Να παρεμποδίσουμε την καταστροφή του λαού, με οδηγό και προοπτική την ανατροπή της εξουσίας - δικτατορίας των μονοπωλίων. Λαός κυρίαρχος είναι ο λαός κάτοχος του πλούτου που παράγει. Εξω από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με λαϊκή εξουσία».
     
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα
 
 
Οι προσυγκεντρώσεις για τη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα έχουν οριστεί για τις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:
  • Πλατεία Κλαυθμώνος: Οι Οργανώσεις Κεντρικού Τομέα, Δυτικού Τομέα, Βόρειου Τομέα, του Θριασίου, των Μεσογείων, της Βιομηχανίας, των Κατασκευών, των Μεταφορών, των ΕΒΕ.
  • Στύλοι Ολυμπίου Διός: Οι Οργανώσεις του Νότιου Τομέα, του Πειραιά, της Υγείας - Πρόνοιας, των Τηλεπικοινωνιών, του Χρηματοπιστωτικού, των Καλλιτεχνών, των ΑΕΙ - ΤΕΙ, των Εκπαιδευτικών, των Υπηρεσιών, των ΜΜΕ, της Δημόσιας Διοίκησης - ΟΤΑ.

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: