Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εισβολή των ΜΑΤ στο υπό κατάληψη κτήριο της ΔΕΗ στο Χολαργό και τη σύλληψη του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ κ. Ν.Φωτόπουλου.



Η πρωτοφανής εισβολή των δυνάμεων των ΜΑΤ στο υπό κατάληψη κτήριο της ΔΕΗ στο Χολαργό και η σύλληψη του προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ καθώς και δημοσιογράφων και πολιτών που συμπαραστέκονταν στο αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ ενάντια στο ληστρικό χαράτσι, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως η αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και τη καταστολή.

Ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ συναντιέται με το πολύμορφο αγώνα των λαϊκών συνελεύσεων, των δημάρχων, των κινήσεων πολιτών, ενάντια στο αντισυνταγματικό χαράτσι που επέβαλε η απονομιμοποιημένη κυβέρνηση Παπανδρέου και υλοποιεί η συγκυβέρνηση Παπαδήμου .
Ενώνουμε τη φωνή μας με την αγωνιζόμενη κοινωνία, αξιώνουμε την άμεση κατάργηση του ληστρικού μέτρου που με εκβιαστικό τρόπο πάει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται ούτε τρομοκρατούνται. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όσων έχουν συλληφθεί και την μη δίωξή τους. 
To Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: