Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μερικά δείγματα γραφής αγανακτισμένων από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Αντιγράφω μερικά σχόλια (όπως είναι ακριβώς γραμμένα) για να δούμε ότι το κίνημα των αγανακτισμένων εκφυλίζεται σιγά,σιγά. Παραλείπω μερικά που είναι εντελώς υβριστικά και ρατσιστικά και προφανώς τα άτομα που τα γράφουν ανήκουν σε χώρους της άκρας δεξιάς και επικεντρώνομαι σε μερικά της τελευταίας ώρας...Και εγώ πέρασα μια φορά και δεν είμαι εναντίον της κίνησης αυτής.Πρέπει να ξεσηκωθεί ο λαός.
 Θυμίζω τo αγανακτισμένο σχόλιο μου με τίτλο :Όλοι στον δρόμο να ρίξουμε τους κλέφτες της Δημόσιας περιουσίας!Το καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ πουλάει το κράτος σε τιμή ευκαιρίας λίγο πριν την χρεοκοπία.Σχόλιο του Red Star.



ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK





---ρε παιδια δεν πειρατε χαμπαρι;αυτη τη στιγμη στο συνταγμα ειναι οι του ΠΑΜΕ με πλακατ και σημαιες.


---μα καλα τι δουλεια εχει το ΠΑΜΕ στο Συνταγμα.....



---Το ΚΚΕ (μ-λ) τι δουλειά είχε ρε παιδιά;;;;; Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!! Τα κόμματα 30 χρόνια τώρα μας έφεραν εδω....δεν τους θελουμε στην αγανάκτηση μας με τα "λάβαρα" τους μόνο αν τα πετάξουν στα στα σκουπίδια να έρθουν!!!


---Δυστυχως το ΠΑΜΕ διαλυσε την διαδηλωση μας. Αδειασε το συνταγμα.


---..Μάλλον αυτοι που πάνε με το ΠΑΜΕ είναι πρόβατα της δεκάρας...Που είναι όλοι αυτοι του ΠΑΜΕ σήμερα να βοηθήσουν σε όλο αυτό το εγχείρημα..?ΑΑ ξέχασα,μάλλον δεν έχουν κάποιο όφελος...  



---Όταν και οι ΠΑΜιτες πραγματικά πεινάσουν θ' αφήσουν τις μαλακίες και η ώρα αυτή πλησιάζει μόνο που δεν έχουν μυαλό για να το δούν.  


--- ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΚΛΠ, ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ (κι όταν φύγουν οι 30 που θα μαζέψουν, επιστρέφουμε) :-)


---Πάρτε το χαμπάρι. Το κράτος θα βγάλει και το ΚΚΕ στους δρόμους και τους Χρυσαυγίτες και τη ΓΣΕΕ θα στείλει και όλους τους πάτρονους (νταβατζήδες) να μας διαλύσουν. Όμως δεν αντιλαμβάνονται από πόσο βαθιά ξεκινά η οργή. Για αυτό θα συντριβούν. Χρόνο για αυτό το τελευταίο έχουμε...


---είδαμε το κομμουνιστικό παράδεισο !!! αν τολμούσαμε να διαδηλώσουμε στο ανατολικό μπλόκ θα είχαν φέρει τα τανκς όπως η χούντα !!! ρε δε ντρέπεστε λίγο ........ 






Red Star

6 σχόλια:

Γιώργος Σαρρής είπε...

Φίλε Red star.Πολύ αδικο το σχόλιο σου. Τρομερα άδικο. Στο fb ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟς, ΟΠΌΤΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΒΡΕΙς ότι τραβαει η ψυχη σου από τη μεγαλύτερη σοφία μεχρι τη μεγαλύτερη μαλακία. Αν εσυ σαν κομμουνιστής δεν πηγαίνεις σε χωρους όπου υπάρχουν άτομα που αντιπαθουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ τοτε δεν πρεπει να πηγαινεις πουθενα, ουτε στη λαική, γιατι σε τετοιους χωρους υπάρχουν όλες οι απόψεις. Εχεις όμως άραγε τωρα τέτοιο δικαίωμα επιλεκτικότητας; Νομιζω οχι. Μην τρέχεις να καταδικασεις κατι που δεν το καταλαβαίνεις γιατι μαλλον χαμενος θα βγεις και η αποψη σου θα εκτεθεί. Θα ηταν προτιμοτερο να προσπαθησεις να το επηρρεάσεις προς την πλευρα που θεωρείς σωστή γιατι η συσπείρωση κοσμου της ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ειναι πρωτοφανής και δεν μπορεί να αγνοηθεί τοσο απλα΄ χωρίς κόστος.Πιστεψε με.Φιλικα και συντροφικα ΓΣ

Giannis Pit. είπε...

Η Αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν και ακούγονται τέτοια σχόλια αγαπητέ Γιώργο. Η Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) ότι κάποιοι, ποιοι άραγε και με ποιο δικαίωμα απόφασης, εμπόδισαν την διακίνηση έντυπου υλικού στο χώρο που υποτίθεται αναγορεύεται σε χώρος άμεσης δημοκρατίας, είναι σαφέστατη.
Ο ΜΑΗΣ του 1968 και κάθε ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ από τα κάτω, όχι μονάχα εμπόδισε τη διακίνηση και συνύπαρξη ετεροκλητων ιδεών αλλά τις ενίσχυσε διαλεκτικά με κοινό στόχο.
ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" οφείλουν να δώσουν σαφέστατο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Δεν είναι super market μήτε πασαρέλα κάθε απολίτικου.

jorje7 είπε...

Αναρωτιέμαι πόσο εγκεφαλοκαμμένος πρέπει να είναι αυτός που έχει πρόβλημα με το ΚΚΕ(μ-λ)
Το εάν έχουμε κάποιοι από εμάς διαφωνίες σε επιμέρους ζητήματα μαζί του δεν αναιρεί την αγωνιστικότητα των μελών /οπαδών /φίλων του και φυσικά δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς (ελπίζω) να το θεωρεί εχθρό κλπ .
Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν είναι στο Σύνταγμα το ΚΚΕ(μ-λ) είτε το ΠΆΜΕ ποιος θα είναι το ΠΑΣΟΚ ?
Αρχίζω και πιστεύω ότι είναι αγανακτισμένοι πολλοί , γιατί μάλλον δεν τους έκατσε το ρουσφέτι που περίμεναν ......Δεν πρέπει να τους κάνει την χάρη ουτετο ΠΆΜΕ ούτε το ΚΚΕ(μ-λ) και να εκχωρήσει την αγανάκτηση σε απολιτίκ κατευθύνσεις , ακροδεξιές λογικές ,προς πρόσωπα και μόνο είτε τελικά να γίνει άλλο ένα πασοκικό τρικ -Καλό ΠΑΣΟΚ -κακό ΠΑΣΟΚ

Red Star είπε...

Φίλε Γιώργο Σαρρή ,ευχαριστώ για το σχόλιο σου.Διαβάζω πάντα τις ωραίες αναρτήσεις στο μπλογκ σου. Όπως έγραψα την πρώτη μέρα βρέθηκα και εγώ ανάμεσα στον κόσμο αυτό.Η σελίδα του facebook που αναφέρθηκα είναι εκείνη που φτάιχτηκε για να οργανωθεί ο κόσμος.Ήδη έχει πάνω από 55.000 μέλη..Μπορεί ο καθένας να μπει http://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328.

Επέλεξα να δω κάποια σχόλια μετά από την πορεία του ΠΑΜΕ και τα έβαλα.Σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν παρά τα πρόσωπα που τα γράφουν.Και σίγουρα είναι οι πιο "φανατικοί" των αγανακτισμένων και όχι σοβαρότεροι άνθρωποι.
Δεν μπορούσα όμως να αγνοήσω αυτά που έγραφαν.Έχω επισκεφτεί την σελίδα τους και άλλες φορές από τότε και τι γράφουν δεν περιγράφεται.Από ρατσιστικά σχόλια για τους μετανάστες, σχόλια για ανθέλληνες οικολόγους και για σιωνιστές κομμουνιστές!
Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κάνω πως δεν συμβαίνουν και δεν υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα επειδή στο κάτω κάτω εγώ φώναζα εδώ μέσα τόσο καιρό βγείτε στον δρόμο κατά του ψεύτη Παπανδρέου και της κυβέρνησης του.
Ο σύντροφος John μίλησε για την κατάσταση που αντιμετώπισε το ΚΚΕ μ-λ.Το ίδιο και ο σύντροφος jorje7.
Αύριο θα ξαναπάω μια βόλτα στο Σύνταγμα(πανευρωπαϊκή μέρα διαμαρτυρίας) και θα φοράω το μπλουζάκι του Che και μια κονκάρδα με την σημαία του Βιετνάμ.Ελπίζω να μην το θεωρήσουν κομματικό καπέλωμα...
Είναι ένα φαινόμενο-κινητοποίηση σε εξέλιξη και δε νομίζω πως θα ξεφουσκώσει εύκολα.

Δημήτρης Ν. είπε...

Μόνο που η πραγματικότητα σύντροφέ μου είναι αρκετά διαφορετική από το ...facebook και το διαδύκτιο. Το να έχεις διαφορετική άποψη είναι θεμιτό. Το να επικεντρώνεις όμως σε σχόλια ανθρώπων ή αντιδράσεις λίγων στο Σύνταγμα για να βγάλεις γενικά συμπεράσματα είναι λάθος! Μεγάλο λάθος! Μακάρι να κρατήσει πολύ ακόμη αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα και να μαζικοποιηθεί, μόνο έτσι θα εξαφανιστούν τα τροκτικά του συστήματος που τρυπώνουν. Έχει πολλές πλευρές αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα, η κυριότερη είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου πάει εκεί για να διαμαρτυρηθεί. Τα ΜΜΕ επικεντρώνουν στη πάνω μεριά και ζουμάρουν στους εθνικιστές και τους ρατσιστές, δε βλέπουν όμως ούτε τις συνελέυσεις, ούτε τα πηγαδάκια, ούτε τις αντιδράσεις κατά των ρατσιστών. Όπως έδειξαν το κράξιμο από καμιά 50αριά προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ αλλά δεν έδειξαν τα χειροκροτήματα από τις πολλές εκατοντάδες που ήταν εκείνη την ώρα στο κάτω μέρος της πλατείας. Ξαναλέω δε δίνω τις διαστάσεις που δίνουν κάποιοι από την αριστερά, θεωρώ ότι αυτό που γίνεται μπορεί να είναι κάτι ξεχωριστό αλλά δεν είναι άσχετο από το τι έγινε στο κίνημα τα τελευταία χρόνια. Αναρτώ το κείμενό μου από τη χθεσινή βραδυά από το αντιγειτονιές για πιο αναλυτικά.

στελλα νικ είπε...

σε λιγο θα μαρκαρουν με ουρα την περιοχη του Συνταγματος προκειμενου να μην περναει κανεις αππος