Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Όλοι στον δρόμο να ρίξουμε τους κλέφτες της Δημόσιας περιουσίας!Το καθεστώς του ΠΑ.ΣΟ.Κ πουλάει το κράτος σε τιμή ευκαιρίας λίγο πριν την χρεοκοπία.Σχόλιο του Red Star.



Ο πρωθυπουργός του 20 % , ο ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Γιωργάκης Παπανδρέου σε συνεργασία με όλους τους υπουργούς του καθεστώτος ξεπουλάει τα πάντα.Η απόφαση πάρθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.
Tο αντιδημοκρατικό καθεστώς, ξεπουλά και ιδιωτικοποιεί το 100 % της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ, τα Ελληνικά Λιμάνια, τον ΟΤΕ,τον ΟΠΑΠ και τον ΟΔΙΕ.
Σε επόμενο πακέτο ακολουθεί η πώληση της ΔΕΗ !
Επίσης το καθεστώς αποφασίζει νέα αύξηση στην ιδιωτική περιουσία και συγκεκριμένα 20 % στα τέλη κυκλοφορίας.Αύξηση ΦΠΑ πολλών προϊόντων από το 13 % στο 23 % ! Νέοι έμμεσοι φόροι για όλους.
Και θα ανακοινωθούν και άλλα.Μετατάξεις και απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων.

Όλοι πρέπει να βγούμε στους δρόμους.

Η Ελληνική επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει τώρα ! Όλοι όσοι διαθέτουν twitter να οργανωθούν είτε μέσα από το #Greekrevolution ή το  #j23gr (Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 23 Ιουνίου).

Από  σήμερα ξεκινά ο αγώνας ανατροπής των σοσιαλφασιστών.
Επίσης πρέπει να πολεμηθούν τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑ.Ο.Σ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας που στηρίζουν με το ένα ή με το άλλο τρόπο το καθεστώς.
Όσοι πιστοί ακολουθείστε ! H μόνη λύση είναι να τους διώξει ο λαός και τα κόμματα της αριστεράς, Κ.Κ.Ε, ΣΥ.ΡΙΖ.Α,ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α,ΚΚΕ μ-λ και ΜΛ-ΚΚΕ να αποφασίσουν αν θέλουν να οδηγήσουν τον λαό προς τη νίκη.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: