Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗ.Κ.ΚΙ. : ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές του Οκτώβρη 2009, εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό με υποκριτικές και ψεύτικες δεσμεύσεις με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του.
Είναι επίσης αναμφισβήτητο γεγονός ότι μετά τις εκλογές όχι μόνο δεν κράτησε τα προσχήματα σε ότι αφορά την μεγάλη απόκλιση λόγων και πράξεων, αντίθετα πέρασε σε πολιτικές πρακτικές που θυμίζουν Αυτοκράτορες και Υπηκόους, τουλάχιστον…! Τα δημοκρατικά στοιχεία που ευαγγελίζονταν τόσο ο ίδιος όσο και το ΠΑΣΟΚ πήγαν περίπατο, βρίσκονται στις καλένδες μαζί με τις ελπίδες του Ελληνικού λαού που πίστεψε.

Φρεσκάροντας τη μνήμη μας, θυμίζουμε την Αργεντινή και το ΠΕΡΟΝ που προεκλογικά έδωσε τους μεγαλύτερους όρκους δέσμευσης και ειλικρίνειας στο λαό αλλά μετεκλογικά έπραξε τα ακριβώς αντίθετα. Επαναλάμβανε συνεχώς το δεν θα σας προδώσω ποτέ. Μετά τις εκλογές υπήρξε από τους βασικότερους προδότες της χώρας του, αφού με ίδια ανταλλάγματα ξεπούλησε αντί πινακίου φακής τις δημόσιες επιχειρήσεις της Αργεντινής οδηγώντας τη Χώρα του στη καταστροφή και στα δόντια του Δ.Ν.Τ., και τους πολίτες στην ανεργία, τη φτώχεια, τη δυστυχία.
Στον ΟΗΕ ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ των πολλών ότι:
  1. «θα εξέλθουμε ενισχυμένοι» από τη κρίση
  2. στην Ελλάδα, έχουμε κάνει πρωτοφανή βήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Είναι μια επίπονη διαδικασία αλλά σημειώνουμε πραγματική πρόοδο, με την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας
  3. «η Ελλάδα δεν είναι μια φτωχή Χώρα»
  4. «μπορεί να ιδιωτικοποιηθούν ή να αξιοποιηθούν περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου των οποίων η αξία ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο του χρέους»
  5. τα τελευταία στοιχεία της παγκόσμιας τράπεζας δείχνουν ότι η οικονομική κρίση εμπόδισε τη μείωση της φτώχειας και αυτό εμποδίζει τη πρόοδο προς την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας.
Είναι προφανές ότι έχουν σκοπό να προχωρήσουν στην εκποίηση του Εθνικού Πλούτου της Χώρας και να οδηγήσουν το λαό σε καταστάσεις τύπου Αργεντινής.
Είναι προφανές ότι ο κ. Παπανδρέου δεν ομιλεί εκ μέρους και για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, ομιλεί ως εκπρόσωπος και μέλος «της παγκόσμιας κυβέρνησης» που επιθυμούν (Νεοταξίτες, Δ.Ν.Τ., Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΗΕ, Ε.Ε. κ.α.) , αλλά η αντίσταση των λαών δεν τους επιτρέπει να συγκροτήσουν.
Είναι επίσης προφανές ότι θα πρέπει να σκεπτόμαστε ότι επιθυμεί και επιδιώκει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λέει όταν απευθύνεται στους Έλληνες.
Είναι αυτονόητο ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό μαζί με το Δ.Ν.Τ., τα μέτρα που πήρε εναντίον των εργαζομένων και τα σχέδια που έχει για την εκποίηση της περιουσίας του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: