Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗ.Κ.ΚΙ. : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ

 
Κατοχύρωση του παρασιτισμού των τραπεζών και απάτη σε βάρος των δανειοληπτών η κυβερνητική ρύθμιση των χρεών
Αδιαφορώντας πλήρως η κυβέρνηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που είναι πνιγμένες στα χρέη λόγω της ασύδοτης τοκογλυφίας του καρτέλ των τραπεζών, κατήρτισε νομοσχέδιο για να... προστατεύσει ολοκληρωτικά και αποτελεσματικά τα συμφέροντα των τραπεζιτών!


Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται όχι μόνον ανακόλουθη των δεσμεύσεων της απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά και πρόθυμος εντολοδόχος του παρασιτικού καρτέλ των τραπεζών το οποίο στη χώρα μας έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε παγκόσμιο όριο τοκογλυφίας (πανωτόκια), ληστεύει ανενόχλητο τον ελληνικό λαό ενώ ταυτόχρονα καταστρέφει την μικρομεσαία επιχείρηση και κατ΄ επέκταση την πραγματική Οικονομία του τόπου.
Συγκεκριμένα, το κατώτερο, των συνθηκών και των περιστάσεων στις οποίες Κυβέρνηση και Ε. Ένωση έχουν οδηγήσει την κοινωνία και την οικονομία, νομοσχέδιο:
  • Νομιμοποιεί πλήρως όλες τις παράνομες απαιτήσεις και καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών
  • Προβλέπει μια δαιδαλώδη δικαστική και εξωδικαστική διαδικασία πολυέξοδη και με τη δυνατότητα της έφεσης και αναίρεσης
  • Επιτρέπει τη ρευστοποίηση και εκπλειστηριασμό του συνόλου της κινητής και ακίνητης περιουσίας, πλην της πρώτης κατοικίας η οποία για να προστατευθεί θα πρέπει ο δανειολήπτης να αποπληρώσει οφειλές ύψους έως και το 85% της εμπορικής αξίας της. Δηλαδή όλοι οι μικροοφειλέτες με ποσά οφειλής από 500 E μέχρι 70.00 E, με βάση τα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο για να μην χάσουν τη πρώτη και κύρια κατοικία τους θα πρέπει να πληρώσουν το 100% των οφειλών τους.
Επικαλούμενοι και την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ που καταγγέλλει ότι το νομοσχέδιο λειτουργεί για τα συμφέροντα του καρτέλ των τραπεζών και όχι των πολιτών,
Καλούμε όλους τους πολίτες σε συστράτευση.
Κανένα νομοσχέδιο δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό
Κανένα μνημόνιο να μην εφαρμοστεί
Είναι η ώρα για την δημιουργία ενός ασυμβίβαστου μετώπου ανατροπής της του ΕΥΡΩ και της ξένης κατοχής. Είναι η ώρα για ένα ΝΕΟ ΕΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: