Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Οι Χριστιανοί δολοφόνοι έδωσαν χέρι βοηθείας στους Εβραίους δολοφόνους.Οι Αμερικάνοι στηρίζουν το Ισραήλ.Δικαιολογεί την επίθεση του ισραηλινού στρατού στο στολίσκο ο Μπάιντεν

«Το Ισραήλ έχει το απόλυτο δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του σε θέματα ασφάλειας», δήλωσε στο κανάλι PBS ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα τάσσεται υπέρ της διενέργειας αμερόληπτης έρευνας για το τι συνέβη.
"Εκείνοι (σ.σ οι Ισραηλινοί) είπαν "εδώ είμαστε. Βρίσκεστε στη Μεσόγειο. Αυτό το πλοίο εάν αλλάξει ελαφρώς πορεία προς τα βόρεια, θα ξεφορτώσει το φορτίο και εμείς θα το μεταφέρουμε στη Γάζα". Άρα ποιό είναι το θέμα εδώ;" αναρωτήθηκε ο Μπάιντεν.

Και πρόσθεσε ότι "αυτό που ήταν το θέμα, ήταν η εμμονή (σ.σ του στολίσκου) να κατευθυνθεί στη Γάζα". "Λοιπόν, είναι νόμιμο για το Ισραήλ να πει, ΄δεν ξέρω τι βρίσκεται πάνω στο πλοίο. Αυτά τα άτομα ρίχνουν ρουκέτες κατά του λαού μου΄", πρόσθεσε αναφερόμενος στη Χαμάς.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό στόχος των ισραηλινών καταδρομέων ήταν να καταλάβουν τα πλοία και να τα οδηγήσουν στο ισραηλινό λιμάνι Ασντόντ. Από εκεί οι ισραηλινές αρχές είχαν δεσμευτεί ότι θα μετέφεραν το φορτίο των πλοίων στη Γάζα.

ΠΗΓΗ:www.enet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: