Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Μ-Λ ΚΚΕ : Έξω η Ελλάδα από την Ε.Ε. - Έξω το ΔΝΤ από τη χώρα μας

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώνοντας το αντιλαϊκό έργο των προκατόχων της, της ΝΔ, στο όνομα της «σωτηρίας της πατρίδας», αλυσοδένει τη χώρα κάτω από την ξένη κηδεμονία και το νεοαποικιακό έλεγχο του ΔΝΤ και της Ε.Ε. και παραδίδει τον ελληνικό λαό βορρά στα σαρκοφάγα του διεθνούς ιμπεριαλισμού και της ντόπιας πλουτοκρατικής ολιγαρχίας.



Ο λεγόμενος «μηχανισμός στήριξης» που τάχα θα έσωζε τη χώρα από την κρίση και τη χρεοκοπία, αποκαλύπτεται τώρα στα μάτια και των πιο ανυποψίαστων, μηχανισμός βαρβαρότητας, λεηλασίας και υποδούλωσης του λαού, γενικού σφαγιασμού και συντριβής των δικαιωμάτων του.



Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έχοντας μετατραπεί με εθελοδουλία σε τυπικό εντολοδόχο του ΔΝΤ και της ΕΕ, με τη στήριξη όλων των αστικών κομμάτων και των κάθε είδους φερέφωνων της ολιγαρχίας, ζητεί τώρα από τους εργαζόμενους και τις πλατιές λαϊκές μάζες να αποδεχθούν να γίνουν παρίες στη χώρα τους και να παραδοθούν στη λεηλασία και την καταπίεση που τους επιβάλλεται με τα εξοντωτικά μέτρα κυβέρνησης Ε.Ε. και ΔΝΤ.


Αυτό ο ελληνικός λαός, η εργατική τάξη, η νεολαία, οι πλατιές λαϊκές μάζες δεν πρέπει να το αποδεχθούν και δεν θα το αποδεχθούν!


Απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα, απέναντι την κανιβαλιστική αντιλαϊκή πολιτική, χρειάζεται τώρα να υψωθεί το πιο πλατύ και μαζικό μέτωπο αντίστασης.



Για την απόκρουση και ανατροπή των αντιλαικών μέτρων και προγραμμάτων.



Για την πραγματική σωτηρία από την κατάπτωση και την καταστροφή που οδηγούν το λαό και τη χώρα οι ιθύνοντες του χρεοκοπημένου, σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος της εξάρτησης και της εθνικής υποτέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: