Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΚΚΕ: Τις γενναίες αποφάσεις, για τις οποίες μίλησε ο Γ. Παπανδρέου, ας τις πάρει σε βάρος αυτών που λήστεψαν και ληστεύουν το λαό, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων


ΚΚΕ: Τις γενναίες αποφάσεις, για τις οποίες μίλησε ο Γ. Παπανδρέου, ας τις πάρει σε βάρος αυτών που λήστεψαν και ληστεύουν το λαό, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων
*
Λαιμητόμος που καρατομεί συνεχώς τα εργασιακά, τα λαϊκά δικαιώματα, είναι οι χτεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες που τις ονομάτισαν «γενναίες αποφάσεις». Μια επίθεση χωρίς τέλος από το κεφάλαιο και τα κόμματά του, που αν δεν απαντηθεί άμεσα, μαζικά και ταξικά, με ενωμένη την εργατική τάξη και από κοινού με τους αυτοαπασχολούμενους και τη φτωχή αγροτιά, θα γυρίσει το λαό πολλές δεκαετίες πίσω, αφού σκοτώνει κυριολεκτικά τη ζωή του. Ολοι στους δρόμους. Γενικός ξεσηκωμός για να μην περάσουν τα εφιαλτικά μέτρα κυβέρνησης και ΕΕ, που υποστηρίζουν η ΝΔ και ο ΛΑ.Ο.Σ. Στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ καλούν η ΠΑΣΥ και η ΟΒΣΑ.
Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα
Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα έχουν οριστεί για τις 5.00 μ.μ. ως εξής:
  • Πλ. Κάνιγγος: Σωματεία και εργαζόμενοι: Οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι, Ξύλου, Μισθωτοί τεχνικοί, Μετάλλου, Τροφίμων - Γάλακτος - Ποτών, Τύπου - Χαρτιού, Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος, Φαρμάκου, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μεταφορών, Εμπορίου, Ιδ. Υπαλλήλων, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Λογιστών, Ενέργειας, Αντιμονοπωλιακό Μέτωπο των ΕΒΕ Αθήνας.
  • Πλ. Ομόνοιας: Σωματεία και εργαζόμενοι: Χρηματοπιστωτικού, Δημοσίου, Καλλιτεχνών, Εκπαιδευτικών, Τηλεπικοινωνιών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Υγείας, ΑμΕΑ.
  • Χαυτεία: Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ).
  • Πλ. Καραϊσκάκη: Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς: Δυτικών Συνοικιών, Βορειοδυτικών Συνοικιών, 3ου - 4ου Διαμερίσματος, 5ου - 6ου Διαμερίσματος.
  • Πλ. Κλαυθμώνος: Εργαζόμενοι και μαζικοί φορείς: Ανατολικών, Βορειοανατολικών Συνοικιών, 7ου Διαμερίσματος, Νότιων, Νοτιοανατολικών Συνοικιών, 2ου Διαμερίσματος.
Επίσης, για να συμμετάσχουν συγκροτημένα στο συλλαλητήριο οι εργαζόμενοι από την περιφέρεια του Πειραιά έχουν ορίσει προσυγκέντρωση στις 5.30 μ.μ. στο Μοναστηράκι.

Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: