Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κηδεία του Δημήτρη Κοτσαρίδη


Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους: Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνο της Εργατικής Πολιτικής, Πάνο Τριγάζη και Παύλο Χαραμή, μέλη της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Μάξιμο Μπόλα, Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΔΕΚΟ του ΣΥΝ παρευρέθηκαν στην κηδεία του οικοδόμου συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτσαρίδη που έπεσε νεκρός στη διαδήλωση της Πέμπτης. 
Μέτα το τέλος της κηδείας ο Δημήτρης Στρατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Είμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε και να συλλυπηθούμε την οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη, καθώς και τους συντρόφους και συναδέλφους του στο συνδικάτο οικοδόμων. 
Ο Δημήτρης παίρνει τη θέση του στην ατέλειωτη αιματοβαμμένη σειρά των αγωνιστών ηρώων του εργατικού κινήματος.
Θα ζει στους αγώνες μας για συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς, για κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και για μια κοινωνία της δικαιοσύνης, της ισότητας και της αλληλεγγύη

6 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Υποκριτές, για τα μάτια του κόσμου....
Νεκρούς τους συντρόφους μας όλοι είναι πρόθυμοι να τους "τιμήσουν", ζωντανούς όμως δεν θέλουν να τους βλέπουν...Ειδικά από το χώρο των ΣΥΝ-ΣΥΡιζέων, όσο ζουν, τους αποκαλούν "απολιθώματα, ενεργούμενα του ιερατείου του Περισσού, αυτιστικούς..." και πολλά άλλα βρωμερά παρόμοια, τους εχθρεύονται, τους ειρωνεύονται και τους πολεμούν λυσσαλέα ΠΑΝΤΟΥ στο Λαϊκό Κίνημα, συμμαχώντας και με τον Καρατζαφύρερ (βλ.χαρακτηριστική περίπτωση Ικαρίας,όπως και εκατοντάδες άλλες...)αρκεί να μην εκλεγούν σε διάφορες θέσεις οι Κομμουνιστές...
Νεκρούς, σπεύδουν να τους "τιμήσουν" απλώς για να παπαγαλίσουν την καραμέλα της "ενότητας" της αριστεράς (βλ.ανακοίνωση Στρατούλη) σπεκουλάροντας στο συναίσθημα, που αυτές τις μέρες "χτυπάει κόκκινο".
Ζήτω το τιμημένο ΚΚΕ
Σπύρος

Antonito El Camborio είπε...

ΣΠΥΡΟΟΟ,

Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΜΟΝΟ Κ.Κ.Ε.
ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΕΣ.
ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.!

Giannis Pit. είπε...

Έλα χαλαρώστε λίγο σύντροφοι. Τον σύντροφο δεν τον σκότωσαν οι προβοκάτορες αλλά τα χημικά της αστυνομίας έτσι ;; εχθρός μας δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το σύστημα με τα εργαλεία του.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Τον σύντροφό μας τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τα χημικά, που τα έ ρ ι ξ α ν οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι, που τα είχαν προμηθευτεί (ή καλύτερα τα είχαν κουβαλήσει...) από την αστυνομία....
Ανενημέρωτος είσαι σ.John, διάβασε καλύτερα τα στοιχεία του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και άλλων πολλών πηγών... ή μήπως τα αμφισβητείς στη λογική των "ίσων αποστάσεων"... Λέω μήπως ; ; ;
Σπύρος

Matrix1917 είπε...

Α-Εκτός από το νεκρό από τα χημικά , υπήρξαν πολλοί τραυματίες στον Ευαγγλεισμό,όλοι από ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΠΑΜΕ.Κανείς μπάχαλος.

Β-Η Παπαρήγα στην βουλή πήρε θέση και είπε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με κουκουλοφόρους-μπάχαλους.Καλό αυτό και στροφή σε σχέση με το 2008.

Γ-Συμφωνώ με το Ξεκίνημα και την ανακοίνωση του.(Απόσπασμα στην παρατήρηση Ε)

Δ-Την Τετάρτη θα κουρευτούμε λένε.Η εργατική και μεσαία τάξη.Οι πλούσιοι θα βάλουν περούκες.Οι υπόλοιποι θα πρέπει να φροντίσουμε την καράφλα μας.Να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Ε- "Οι 200 Ζορό του Συντάγματος γράφουν στα παπούτσια τους όλους τους υπόλοιπους στο Σύνταγμα, είτε είναι 10.000 είτε 50.000 είτε 200.000 – στο όνομα της… ελευθερίας! Φοβερό!

Και έχουν ξανά, ξανά και ξανά προπηλακίσει και επιτεθεί βίαια σε οποιοδήποτε κομμάτι της αριστεράς ή των εργατικών μπλοκ επιχειρήσει να τους εμποδίσει. Το Ξεκίνημα έχει επανειλημμένα δεχτεί την επίθεση τέτοιων ομάδων και στελέχη του έχουν προπηλακιστεί και γρονθοκοπηθεί.

Αν στη θέση του ΠΑΜΕ/Κ.Κ.Ε. υπήρχαν μπλοκ της υπόλοιπης αριστεράς ή μπλοκ της εργατικής τάξης, των συνδικάτων, των πρωτοβάθμιων σωματείων ή οποιονδήποτε άλλων σωματείων, τα οποία επιχειρούσαν να προστατέψουν τους εαυτούς τους από τη μανία των προβοκατόρων και αναρχικών θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ: δολοφονική επίθεση με σπασμένα μάρμαρα και μολότοφ! Αυτό ας το σημειώσει το κομμάτι εκείνο της Αριστεράς που δεν τολμά να πάρει καθαρή θέση απέναντι σ' αυτές τις ομάδες! Αύριο θα το βρει μπροστά της!"

jorje7 είπε...

Μπραβο στο Ξ ,διαβασα την ανακοινωση του.