Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Yβρις και ντροπή οι δηλώσεις ΕρογλουΑπάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στις προκλητικές δηλώσεις του ψευδοπρωθυπουργού


Αποτελούν ύβρη και ντροπή οι δηλώσεις του κ. Ντερβίς Ερόγλου με τις οποίες επιρρίπτει ευθύνες στην Κυπριακή Κυβέρνηση και στην Κυπριακή Δημοκρατία για τις πλημμύρες στην περιοχή της κατεχόμενης Μόρφου.
Αυτό τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, επισημαίνοντας ότι είναι προφανής η προσπάθεια του κ. Ερόγλου να υποσκάψει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων επιρρίπτοντας ευθύνες ακόμη και για επιπτώσεις καιρικών φαινομένων.
Η Κυπριακή Κυβέρνηση, τονίζει, καταγγέλλει τον κ. Ερόγλου για την προσπάθειά του να ενσπείρει καινά δαιμόνια εξαπολύοντας ψευδείς κατηγορίες εναντίον της Κυβέρνησης, η οποία νοιάζεται και ενδιαφέρεται για ολόκληρο το λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους. 
Οι πλημμύρες στην περιοχή του διαμερίσματος της Μόρφου δεν προκλήθηκαν από ενέργειες των Ελληνοκυπρίων, αλλά από την παρατεταμένη βροχόπτωση, η οποία προκάλεσε πλημμύρες και στην περιοχή Αστρομερίτη, καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου στη γραπτή δήλωσή του.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου ,Στέφανος Στεφάνου

ΠΗΓΗ:ΧΑΡΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: