Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Στις 20:00 το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ουκρανία,στο ΟΑΚΑ



Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του  Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα επιχειρήσει  να κάνει το βράδυ του Σαββάτου (20.00, Mega) στο ΟΑΚΑ η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Στον πρώτο  από τους δύο αγώνες μπαράζ με αντίπαλο την Ουκρανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως πρωταρχικό στόχο μια νίκη με μηδέν παθητικό (έστω και με... μισό μηδέν, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι διεθνείς), ώστε να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης στο Ντόνετσκ.
Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν, αφού ο Ότο  Ρεχάγκελ θα αναγκαστεί να στερηθεί των  υπηρεσιών των τραυματιών Τοροσίδη, Αμανατίδη, Πατσατζόγλου και Χαλκιά, οι οποίοι δεν θα δώσουν το παρών ούτε στο δεύτερο παιχνίδι (ελάχιστες ελπίδες για τη ρεβάνς έχει ο πρώτος, αλλά εντελώς θεωρητικές).
Από πλευράς ενδεκάδας, ο Τζόρβας θα είναι κάτω απ’  τα δοκάρια, ο Βύντρα δεξιά, ο Σπυρόπουλος  αριστερά, στο κέντρο της άμυνας οι Κυργιάκος, Μόρας και Παπασταθόπουλος, στη μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Χαριστέας (ή Σαλπιγγίδης), ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας με τον Σαμαρά.
Η κίνηση των εισιτηρίων είναι μάλλον ικανοποιητική και  υπολογίζεται ότι οι θεατές που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα είναι κοντά στους 50.000.
Κατσουράνης: «Θα περάσουμε»!
Με δηλώσεις του  στο «Reuters», 0 Κώστας Κατσουράνης μίλησε στο «Reuters» και έδωσε το σύνθημα για πανηγυρική πρόκριση στο Μουντιάλ:
«Αναμετρώνται δύο πολύ καλές ομάδες, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε. Θέλουμε νίκη με καθαρό σκορ, αλλά ακόμη και αν έρθουμε ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην Αθήνα οι ελπίδες μας θα μείνουν ζωντανές. Οι Ουκρανοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να προκριθούμε».

ΠΗΓΗ:www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: