Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Χυδαίος και πρωτόγονος αντικομμουνισμός από κυβερνητικά στελέχη

 
 
«Αντικομμουνιστής» δηλώνει ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
 
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω» είπε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χαρακτήρισε τον εαυτό του αντικομμουνιστή.
Και πρόσθεσε ότι «κομμουνιστικές ιδεοληψίες, που δεν έχουν επιτυχή εφαρμογή πουθενά, έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα».
 
Παράλληλα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, μέλος μιας κυβέρνησης που συνδιαλέγεται με τη νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας στην οποία μετέχουν ναζιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», αναφερόμενος στα γεγονότα στη χώρα αυτή και τους ελληνικής καταγωγής κατοίκους της θυμήθηκε τις ...«σφαγές» του Στάλιν!
 
Ο συντονισμός των κυβερνητικών στελεχών στον ωμό, χυδαίο και πρωτόγονο αντικομμουνισμό, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τσάκισμα λαϊκών δικαιωμάτων και εξυπηρέτηση μονοπωλιακών συμφερόντων πάνε χέρι - χέρι με την επίθεση στο εργατικό - λαϊκό κίνημα και την ιστορία του.
 
Σε σχόλιο για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκου το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:
 
«Ο κ. Μπαλτάκος, εκτός από αντικομμουνιστής, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, είναι και ανιστόρητος. Γιατί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κομμουνισμό, όπως αναφέρει, αλλά από ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί και ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης. Έχουν επίσης ταλαιπωρηθεί και ματώσει από τον αντικομμουνισμό, που πρεσβεύει ο κ. Μπαλτάκος και που οδήγησε σε φυλακές, εξορίες και εκτελέσεις.»
 
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: