Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αύριο το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ Στις 6 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

Σήμερα και το Σάββατο η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής.



Ξεκινάνε σήμερα, στις 4 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη (Κινηματογράφος Αλέξανδρος, 
απέναντι από το Λευκό Πύργο) οι διήμερες εργασίες της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ. Θέμα της συνεδρίασης είναι η πρόταση του ΠΑΜΕ προς την εργατική τάξη και τα συνδικάτα της για το πρόγραμμα δίμηνης αγωνιστικής καμπάνιας, ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική και τη διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών δουλειάς και διαβίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφάσισε προχτές να εισηγηθεί στην Πανελλαδική Συντονιστική τη διοργάνωσηπανελλαδικού συλλαλητηρίου την 1η του Νοέμβρη στην Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό την οργάνωση συγκεντρώσεων σε κάθε πόλη στις 4 Οκτώβρη. Αύριο Σάββατο, στις 11 π.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, μαζί με τους άλλους φορείς της Κοινωνικής Συμμαχίας (ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΟΓΕ - ΜΑΣ), θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα δράσης του ταξικού κινήματος.
Στις 6 μ.μ. του Σαββάτου, είναι προγραμματισμένο το μεγάλοσυλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τη ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στο συλλαλητήριο καλούν και οι άλλες δυνάμεις της Κοινωνικής Συμμαχίας. Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της κινητοποίησης, στελέχη του ταξικού κινήματος θα συμμετέχουν σήμερα και αύριο σε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Θεσσαλονίκης.
Για την προπαγάνδιση του συλλαλητηρίου, σήμερα Παρασκευή, η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς διοργανώνει πικετοφορία στις 7.30 μ.μ., από τον πεζόδρομο. Για τη μετακίνηση των διαδηλωτών, προγραμματίζεται να αναχωρήσουν πούλμαν από τις εξής πόλεις:Αλεξανδρούπολη, 1 μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο, Κομοτηνή, 1.30 μ.μ., Μακεδονίας 2 και Δημοκρίτου, Ξάνθη, 2 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας, Καβάλα, 2.30 μ.μ., Δημοτικός Κήπος, Δράμα, 2.30 μ.μ., κεντρική πλατεία, Κοζάνη, 3 μ.μ., Δημαρχείο, Λάρισα, 3 μ.μ., τέρμα της οδού Βενιζέλου (κάτω από τον Αγιο Αχίλλειο), Νάουσα, 4 μ.μ., Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: